Demi Lovato, agresată sexual de cel care îi furniza droguri. Artista a mai trăit o experienţă de coşmar

18 martie, 2021
4 demi3 jpg jpeg

Demi Lovato iese la rampă cu alte declaraţii. În documentarul „ Dancing With the Devil”, pe care îl promovează pe YouTube, artista susţine că a fost agresată sexual şi „ lăsată mai mult moartă decât vie ” de un traficant în noaptea în care a fost aproape să îşi piardă viaţa, în 2018, pentru că luase o supradoză de droguri.

Vedeta de 28 de ani mărturiseşte că a fost întrebată de medicii din spital când s-a trezit dacă a avut relaţii sexuale consensuale. 

„Mi-am amintit cum el era el întins deasupra mea, aşa că am spus„ da ”, a spus Lovato. Cântăreaţa a fost găsită goală şi singură în casa ei de către propria asistentă, care a chemat o ambulanţă în dimineaţa următoare. 

„Abia la o lună după această poveste mi-am dat seama că nu aveam starea de spirit pentru a lua această decizie ”, a spus ea. „Acest tip de traumă nu dispare peste noapte”.

Lovato le vorbeşte fanilor săi şi despre despre drogurile care au trimis-o la spital. "Mi-aş dori să pot spune că ultima noapte în care am atins heroina a fost cea din noaptea supradozajului meu, dar nu a fost", a recunoscut ea, dezvăluind că a luat din nou droguri la o lună după cele două săptămâni petrecute în spital.

Această noapre de coşmar nu este însă singura din viaţa artistei. "În adolescenţă, am fost într-o situaţie semănătoare. Mi-am pierdut virginitatea în urma unui viol viol", susţine ea. Ba mai mult, solista mărturiseşte că a trebuit să îl revadă pe cel care a făcut asta, pentru că era vorba de un coleg. Lovato susţine că îşi dorea să rămână virgină până la căsătorie şi că visa la o noapte romantică, dar nu s-a putut bucura de asta, pentru că toate visurile i s-au spulberat la 15 ani.

Demi admite că nu s-a depărtat în totalitate de dependenţele sale, pentru că încă fumează marijuana şi bea alcool.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg