Demi Lovato, atrasă de bărbaţi, dar şi de femei: "Am avut relaţii intime cu o femeie şi m-am simţit mult mai bine decât cu un bărbat"

1 aprilie, 2021
5 demi100 jpg jpeg

Demi Lovato a mărturisit că este „mândră” că face parte din comunitatea LGBT..

Vedeta în vârstă de 28 de ani a dezvăluit că se identifică drept „pansexuală”, adică este atrasă de o persoană indiferent de sex, şi intenţionează să adopte copii în viitorul apropiat, pentru că nu se poate vedea vedea urmând calea „tradiţională”, aceea de a rămâne însărcinată într-o relaţie heterosexuală.

„În acest moment vreau să adopt. Nu ştiu dacă voi ajunge lângă un bărbat, aşa că nu mă pot vedea însărcinată”. Artista nu a fost întotdeauna atât de confortabilă cu identitatea sa sexuală, aşa că şi-a ascuns sentimentele datorită educaţiei sale stricte şi a relaţiei familiei sale cu biserica.

În timp ce reflecta la trăirile pe care le avea, Demi a mărturisit într-un episod al podcast-ului lui Joe Rogan că s-a trezit în plan sexual urmărind scena sărutului dintre Sarah Michelle Gellar şi Selma Blair în drama pentru adolescenţi Cruel Intentions, din 1999.

“Am simţit multă ruşine, deoarece crescusem în Texas, sunt creştină. Încercam să ignor dacă mă mă simţeam atrasă de o femeie la o vârstă fragedă. Am închis povestea asta înainte să procesez ceea ce simţeam”, a spus ea.

Vestea poate fi un şoc un şoc pentru fani, deoarece chiar anul trecut cântăreaţa a fost logodită cu actorul de telenovele Max Ehrich . Ba mai mult, de-a lungul anilor, Demi a avut relaţii bine mediatizate cu bărbaţi, cum ar fi cea cu Wilmer Valderamma

"Am fost logodită cu un bărbat anul trecut. M-am gândit chiar că mă voi căsători, poate chiar eram însărcinată acum, dar nu este cazul", a spus ea. "Am încetat să mă ataşez , pentru că ştiu că viaţa nu merge conform planurilor mele”.

Lovato are convingerea că este „prea gay pentru a se căsători cu un bărbat în acest moment”.Actriţa a adăugat că are convingerea că e mult mai puternică de când s-a despărţit de Max şi s-a simţit bine după ce şi-a scos inelul de logodnă de 450.000 de dolari.

Demi a dezvăluit că avut relaţii intime cu o femeie şi că s-a simţit mult mai bine decât cu un bărbat.

Actriţa a recunoscut de curând, în documentarul  Dancing with the Devil, că a fost violată de cel care îi furniza droguri şi că a luat o supradoză în 2018 care i-a fost aproape fatală.Recente pe Ok! Magazine

Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas   Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția  foto   Shutterstock jpg
Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg
Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant   Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg