Demi Moore ar avea relaţie cu o femeie. Masha Mandzuka ar fi marea iubire a actriţei

26 noiembrie, 2021
14 del8 jpg jpeg

Demi Moore a fost căsătorită de trei ori, dar fiecare mariaj s-a încheiat cu un divorţ. Povestea ei a trezit interesul recent, după ce au apărut zvonuri că s-ar întâlni cu o femeie de nouă ani. Vezi cum au reacţionat fanii ei!!

Demi Moore a fost una dintre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood. Este faimoasă pentru mai multe filme, printre care „Ghost”, în 1990, şi „Striptease”, în 1996. Diva de 59 de ani este cunoscută pentru mariajele ei cu bărbaţi cunoscuţi. A fost căsătorită cu muzicianul Freddy Moore şi cu actorii Bruce Willis şi Ashton Kutcher.

Bruneta a fost măritată cu Freddy din 1980 până în 1985, cu Bruce din 1987 până în 2000 şi cu Kutcher din 2005 până în 2013, actriţa are copii doar cu  Bruce. Cei doi sunt părinţi pentru Rumer, în vârstă de 33 de ani, Scout, în vârstă de 30 de ani, şi Tallulah, în vârstă de 27 de ani. În ciuda divorţului lor, Demi şi Bruce au rămas prieteni apropiaţi.

Între timp, actriţa din „Indecent Proposal” a devenit subiect de zvonuri. Sursele susţin că actriţa are o relaţie cu Masha Manduzka de mult timp. Masha este stilist şi a colaborat cu numeroase branduri, printre care Jimmy Choo, J. Crew, Madewell şi Warby Parker. 

Manduzka a distribuit recent trei poze pe Instagram în care apar ea, Demi şi o fetiţă. Ea a scris şi o felicitare sinceră de ziua de naştere a actriţei.

Masha a mai spus că este „recunoscătoare pentru cei nouă ani” cu Demi. Ea şi-a încheiat nota cu patru emoticoane, un înger, o inimă roşie, un curcubeu şi o mână care se roagă.

Postarea lui Masha nu a scăpat de ochii vigilenţi ai fanilor. Mulţi dintre ei şi-au exprimat reacţiile pe Twitter. 

Unul dintre ei a distribuit o  poză cu Demi din filmul „A Few Good Men”. Utilizatorul crede că rolul de locotenent-comandant Joanne Galloway, jucat de Demi, a scos la suprafaţă şi alte laturi ale actriţei. Omagiul pe care Masha i l-a adus lui Demi de ziua ei nu a fost primul.Anterior, Masha a împărtăşit o altă imagine încântătoare cu actriţa din „GI Jane” . Acest lucru s-a întâmplat în septembrie 2019. 

Fotografia o arăta pe Masha, care purta o ţinută neagră şi pe Demi, care îmbrăcase o rochie lungă. Animal print. Alături de Demi mai era o altă prietenă, Soleil Moonfry, îmbrăcată într-o geacă de piele şi blugi.

Trio-ul a împărtăşit zâmbete în timpul unui eveniment. Masha a scris că a fost o noapte grozavă, cea în care au sărbătorit lansarea cărţii lui Demi, „Inside Out”. Ea a descris-o pe actriţă drept „prietena ei incredibilă”.

Masha şi-a încheiat postarea cu cuvinte dulci. Ea a mărturisit că e mândră de Demi şi că o adoră. Stilista a adăugat că a e onorată să facă parte din viaţa vedetei.

Pe lângă speculaţiile fanilor de pe reţelele de socializare, Mirror a scris că actriţa şi Masha se văd în linişte de trei ani.  „Te ador şi sunt mândră de tot ceea ce eşti. Sunt onorată să fiu în viaţa ta”, a scris ea la fotografia cu Demi.

Este prima dată când Demi este legată public de o femeie. În 2009, Demi a fost acuzată în mod fals că a avut o aventură cu starul „Real Housewives”, Brandi Glanville.

Masha a apărut în viaţa lui Demi după căsătoria acesteia din urmă cu Kutcher, care a înşelat-o în 2011. Zvonul a lăsat-o pe Demi cu inima frântă. Deşi se presupune că îşi ţin relaţia ascunsă, romantismul celor două continuă să atragă atenţia. O sursă a spus că perechea creşte o fetiţă pe nume Rumi. 

Necunoscută pentru mulţi, Masha are doi copii , Rumi şi Julian. Tatăl lor este Bogomir Doringer, care locuieşte în Amsterdam şi îi vizitează în mod regulat în LA. Sursa a adăugat că Demi este ca o a doua mamă pentru fiica lui Masha. Cele două au fot văzute cumpărând haine pentru copii.

La fel ca iubita ei, Demi este mamă pentru Rumer, Scout şi Tallulah.  Rumer a mărtirisit că şi-a a lăudat părinţii pentru stabilirea unei relaţii frumoase după despărţire. .

După divorţul său de Demi, în 2000, Bruce s-a  căsătorit cu modelul Emma Heming. Actorul din producţia „Die Hard” şi noua lui soţie au împreună două fiice mici, Mabel, de 9 ani, şi Evelyn, în vârstă de şapte ani.Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg