Demi Moore, cu doi dinţi lipsă. Ce s-a întâmplat?

14 iunie, 2017
demi moore jpeg

Acum două zile, o vedeam ravisantă pe covorul roşu al premierei de film ce a avut loc la AMC Loews Lincoln Square în New York, aşa că nu putem să nu ne întrebăm ce s-a întâmplat de actriţa a ajuns să aibă doi dinţi lipsă. Ei bine, invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon, actriţa în vârstă de 54 de ani a povestit tot ce s-a întâmplat.

Demi Moore a pierdut doi dinţi

Demi Moore a fost suficient de curajoasă încât să recunoască faptul  că-n urmă cu câteva zile şi-a pierdut doi dinţi. Mai mult de atât, actriţa de 54 de ani a adus în emisiune o fotografie în care apărea fără unul dintre cei doi dinţi căzuţi. ”Mi-am pierdut dinţii frontali. Mi-ar plăcea să spun  că s-a întâmplat în timp ce mă dădeam cu skateboard –ul sau ceva cu adevărat cool, dar cred că e mai important să spun ce s-a întâmplat.”, îşi începe pledoaria Demi, care l-a surprins până şi pe Jimmy cu destăinuirea sa.

Ulterior, actriţa a mărturisit că motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru a fost stresul. Da, Demi a relatat că toată această perioadă (vezi scandalul mortului din piscina sa) a fost cu adevărat stresantă pentru ea şi că toate cele întâmplate şi-au pus amprenta asupra organismului său. ”Vreau să spun ce s-a întâmplat cu adevărat, căci, probabil după infarct, stresul e cel care omoară cel mai des”, spune fosta soţie a lui Bruce Willis.

Demi Moore şi-a recuperat zâmbetul perfect

Totuşi, între timp, actriţa şi-a reparat dantura şi se mândreşte astăzi cu un zâmbet perfect. ”Stresul mi-a răpit doi dinţi. Însă, am făcut un efort pentru tine şi m-am asigurat că am cei doi dinţi la locul lor. Slavă Domnului pentru stomatologia modernă.”, a glumit actriţa.

Demi arată nemaipomenit la cei 54 de ani

Cât despre cei apropiaţi, Demi mărturiseşte că cele trei fiice ale ei s-au amuzat copios pe baza aspectului său: ”Lor le plăcea să mă vadă fără dinţi, căci credeau că aşa devin mai vulnerabilă şi mai umană”.

foto: NBCRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg