Demi Moore este "nașa" Festivalului de Film de la Cannes. Ultima sa apariție îți taie răsuflarea

23 mai, 2024

Demi Moore s-a dovedit a fi femeia momentului la această ediție a Festivalului de Film de la Cannes. Cel mai recent, americanca a fost pur și simplu răpitoare la evenimentul Chopard Once Upon A Time, organizat la celebrul Hôtel Du Cap-Eden-Roc.

Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg

În vârstă de 61 de ani, vedeta a fost supranumită „nașa Festivalului de la Cannes”, deoarece continuă să uimească lumea filmului cu revenirea sa, creând valuri cu aparițiile seducătoare pe care le-a avut, la 25 de ani după ultima ei prezență la acest eveniment, cea din anul 1997.

La evenimentul organizat de brandul de bijuterii Chopard, legendara actriță a fost fermecătoare într-o rochie galben-canar fără bretele, care i-a scos în evidență fizicul zvelt și tenul frumos bronzat.

Demi și-a completat foarte cool rochia cu o pereche de pantofi roz, care au adăugat un plus suplimentar de culoare aspectului văratic și efervescent al vedetei. 

Pentru a-și sublinia talia ei minusculă, actrița a ales un ornament floral roz, atașat de corset, ținuta ei fiind completată perfect de o pereche de cercei candelabru, în același stil.

Ca de obicei, fosta soție a lui Bruce Willis nu și-a coafat în vreun fel părul extrem de lung, lăsându-l să cadă liber pe spate.

Demi este vedeta filmului The Substance, peliculă care a deschis Festivalul de film de la Cannes duminica trecută, cu recenzii încântătoare și ovații în sala de cinema ce au durat circa 15 minute.

Demi Moore la Cannes GettyImages 2153783148 jpg

Actrița în vârstă de 61 de ani i-a lăsat plăcut surprinși pe critici de interpretarea ei din film, unul care concurează pentru premiul principal al festivalului, trofeul Palme d'Or. Într-adevăr, revenirea lui Demi Moore nu se limitează la rochiile superbe abordate pe covorul roșu al festivalului, ci și la revitalizarea talentului ei, unul care a propulsat-o, până la urmă, la statutul actual de icon al filmului.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG