Demi Moore, în silenzio stampa

3 octombrie, 2011

Actriţa păstrează o tăcere intrigantă de când a izbucnit noul scandal despre infidelitatea soţului său, Ashton Kutcher, iscat de revista americană Star. Demi, care altădată posta pe Twitter de 3-4 ori pe zi

Actriţa păstrează o tăcere intrigantă de când a izbucnit noul scandal despre infidelitatea soţului său, Ashton Kutcher, iscat de revista americană Star.

Demi, care altădată posta pe Twitter de 3-4 ori pe zi, nu şi-a mai updatat contul de pe site-ul de socializare exact de când Star a lansat povestea că Ashton şi-ar fi făcut de cap cu altă femeie săptămâna trecută, chiar în noaptea aniversării nunţii lor. De altfel, show-ul TV Entertainment Tonight, de la postul TV american CBS, a citat surse care susţin că Demi şi Ashton ar trăi separat de două luni - şi că noaptea aniversării lor, în care Ashton s-a distrat cu o anume Sara Leal (23), la Hard Rock Hotel, din San Diego, a fost picătura care a umplut paharul pentru Demi, actriţa fiind extrem de ruşinată de acest scandal. Cei doi s-ar pregăti de divorţ, susţin aceleaşi surse - ultima dată când au fost văzuţi împreună fiind vineri, la Centrul Kaballah din L.A., de unde au plecat separat, Ashton fiind vizibil supărat. De altfel, starul din Doi bărbaţi şi jumătate este la fel de tăcut precum Demi.

Cât despre numita Sara Leal, Radar Online scrie că aceasta ar fi o obişnuită a cluburilor de fiţe din Las Vegas, San Diego şi Los Angeles - şi că jobul ei ar fi acela de momeală sau de damă de companie pentru bărbaţii bogaţi. "Sara e o fată minunată. Jobul meu e să adun fete care arată bine şi să le plasez în cluburile din Vegas şi San Diego. Fetele primesc mâncare şi băutură gratuite, iar în schimb ele atrag tipi bogaţi, eventual şi faimoşi, în cluburile respective. Sarei îi place să petreacă. Dar ştie exact ce vrea şi nu se lasă până nu-şi atinge scopul", a declarat Gavin Naumoff, a cărui titulatură oficială e aceea de party promoter.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg