Demi Moore, în silenzio stampa

3 octombrie, 2011

Actriţa păstrează o tăcere intrigantă de când a izbucnit noul scandal despre infidelitatea soţului său, Ashton Kutcher, iscat de revista americană Star. Demi, care altădată posta pe Twitter de 3-4 ori pe zi

Actriţa păstrează o tăcere intrigantă de când a izbucnit noul scandal despre infidelitatea soţului său, Ashton Kutcher, iscat de revista americană Star.

Demi, care altădată posta pe Twitter de 3-4 ori pe zi, nu şi-a mai updatat contul de pe site-ul de socializare exact de când Star a lansat povestea că Ashton şi-ar fi făcut de cap cu altă femeie săptămâna trecută, chiar în noaptea aniversării nunţii lor. De altfel, show-ul TV Entertainment Tonight, de la postul TV american CBS, a citat surse care susţin că Demi şi Ashton ar trăi separat de două luni - şi că noaptea aniversării lor, în care Ashton s-a distrat cu o anume Sara Leal (23), la Hard Rock Hotel, din San Diego, a fost picătura care a umplut paharul pentru Demi, actriţa fiind extrem de ruşinată de acest scandal. Cei doi s-ar pregăti de divorţ, susţin aceleaşi surse - ultima dată când au fost văzuţi împreună fiind vineri, la Centrul Kaballah din L.A., de unde au plecat separat, Ashton fiind vizibil supărat. De altfel, starul din Doi bărbaţi şi jumătate este la fel de tăcut precum Demi.

Cât despre numita Sara Leal, Radar Online scrie că aceasta ar fi o obişnuită a cluburilor de fiţe din Las Vegas, San Diego şi Los Angeles - şi că jobul ei ar fi acela de momeală sau de damă de companie pentru bărbaţii bogaţi. "Sara e o fată minunată. Jobul meu e să adun fete care arată bine şi să le plasez în cluburile din Vegas şi San Diego. Fetele primesc mâncare şi băutură gratuite, iar în schimb ele atrag tipi bogaţi, eventual şi faimoşi, în cluburile respective. Sarei îi place să petreacă. Dar ştie exact ce vrea şi nu se lasă până nu-şi atinge scopul", a declarat Gavin Naumoff, a cărui titulatură oficială e aceea de party promoter.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg