Demi Moore, internată de urgenţă

25 ianuarie, 2012

Ieri seară, actriţa a fost dusă cu ambulanţa la spital, în urma unui apel de urgenţă la 911 făcut din locuinţa ei la ora 23.00. Ce i s-a întâmplat vedetei care, în ultimele săptămâni, a şocat lumea cu lookul său tot mai fragil?

Ieri seară, actriţa a fost dusă cu ambulanţa la spital, în urma unui apel de urgenţă la 911 făcut din locuinţa ei la ora 23.00. Ce i s-a întâmplat vedetei care, în ultimele săptămâni, a şocat lumea cu lookul său tot mai fragil?

Purtătorul de cuvânt al lui Demi a explicat că aceasta a fost internată ca să poată primi "asistenţă profesională împotriva stresului ce a afectat-o în ultimele luni". "Din cauza acestui stres, Demi a decis să caute ajutor profesionist pentru a se trata de epuizare şi a-şi îmbunătătţi starea generală de sănătate", a declarat acelaşi purtător de cuvânt. Mai exact, pentru a se trata de epuizare fizică şi nervoasă, din cauza divorţului de Ashton Kutcher, care a aruncat-o în depresie şi anorexie. Site-ul E! adaugă acestui tablou detaliul că Demi, care se afla aseară împreună cu o prietenă, a început să tremure foarte tare, să sufere chiar nişte spasme puternice.

Site-ul TMZ vine, însă, cu o ipoteză mai nefericită: Demi s-ar trata pentru a scăpa de consumul de droguri la care a împins-o suferinţa provocată de infidelitatea lui Ashton. Şi dacă tot i-am pomenit din nou numele, ce face starul din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" în tot acest timp? Se distrează de minune prin Sao Paulo (Brazilia), unde a fost pozat la o bere cu prietenii. Purtătorul de cuvânt al lui Demi a refuzat să comenteze informaţiile vehiculate de TMZ, despre presupusul "abuz de substanţe" al vedetei (în foto alături de fiica sa, Rumer).

Foto: Daily Mail



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg