Demi Moore, la 56 de ani: 3 căsnicii, o siluetă de balerină şi multe operaţii estetice

19 noiembrie, 2018
8 demi moore in striptease 19962 jpg jpeg

E una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, având în palmaresul său zeci de roluri de succes şi două nominalizări la Globurile de Aur.

Zilele trecute, Demi Moore a împlinit 56 de ani, vârstă care o găseşte fără niciun partener amoros, dar împlinită sufleteşte şi mai tânără ca oricând. Da, celebra actriţă arată încă de milioane, bucurându-se de o siluetă silfidă, ca de balerină, şi de un chip fără riduri, ca de bebeluş.

image

Desigur, ”de vină” ar fi operaţiile estetice, peste 40 la număr, pe care actriţa şi le-ar fi făcut în de-a lungul ultimilor 20 de ani de viaţă. Şi pe care nu le recunoaşte nici chip, menţionând doar că aspectul ei fizic se datorează stilului de viaţă sănătos pe care îl are, actriţa fiind vegetariană de mulţi ani.

Up to date

image

Deşi n-a mai apărut de foarte mult timp pe micile ecrane ori în vreun rol notabil, Demi Moore nu vrea să părăsească lumina reflectoarelor. Ea mai apare la evenimente de la Hollywood şi e prezentă pe reţelele de socializare.

Recent, fiica ei mare a mărturisit că mama sa şi-a făcut cont pe Instagram, undea încearcă să le arate fanilor ei inside-uri din viaţa ei de zi cu zi. Amuzantă cum o ştim, Demi îşi pozează căţeii ori lectura şi împărtăşeşte cu internauţii sfaturi despre trăit armonios şi sănătos.

image

Iubirile lui Demi Moore

Viaţa amoroasă n-a cunoscut prea mult timp stabilitate. Asemenea mamei sale care a avut relaţii amoroase eşuate, Demi Moore a trecut prin trei mariaje. Primul a avut loc în 1980, când Demi avea doar 18 ani. Pe atunci, ea l-a cunoscut pe Freddy Moore cu care a fost căsătorită patru ani, dar de care a divorţat pentru Emilio Estevez, cu care s-a şi logodit.

image

Nici cu acesta n-a durat relaţia, căci Demi s-a îndrăgostit nebuneşte de Bruce Willis. Timp de 11 ani au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, devenind între timp părinţi a trei fetiţe. Nici mariajul lor n-a durat, Demi şi Bruce ajungând la divorţ în 2000.

image

Ulterior, Demi ajungea în braţele mai tânărului Ashton Kutcher, cu care a sfârşit prin a păşi spre altar, deşi nimeni nu dădea vreo şansă relaţiei lor. Nunta s-a desfăşurat în faţa celor trei fete ale ei şi ale fostului soţ, Bruce Willis, cu care rămăsese într-o relaţie ideală de prietenie. În noiembrie 2011, sătulă de infidelităţi, Demi iniţia procedurile de divorţ. Tocmai doi ani mai târziu, Ashton şi Demi îşi recâştigau libertatea.Recente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg