Demi Moore, o nouă apariție spectaculoasă. Actrița de 61 de ani s-a îmbrăcat super sexy pe covorul roșu

12 aprilie, 2024

La strângerea de fonduri pentru femeile bolnave de cancer, Demi Moore s-a fotografiat și alături de alte două vedete: Melanie Griffith și Rita Wilson.

Demi Moore, Profimedia (7) jpg

Celebra actriță din ”Fantoma mea iubită” a avut un eveniment cu ștaif, de covorul roșul chiar în mijlocul săptămânii. Joi și-a făcut apariția ravisantă la ”O seară de neuitat”, acțiune de strângere de fonduri pentru Institutul de Cercetare a Cancerului la Femei. Și a arătat ca o zeiță, drapată în negru.

Senzualitatea nu este deloc un subiect tabu pentru Demi Moore. Așa dulce și feminină cum o știm, a făcut iarăși senzație la 61 de ani, cu o apariție de adolescentă: sandale cu toc, rochie fără mâneci și cu o despicătură impresionantă pe picior și desigur silueta sa impecabilă, pe care o are de zeci de ani. În tinerețe a fost foarte bine pusă în evidență de rolurile pe care le-a avut în ”Îngerii lui Charlie” sau ”Striptease”.

Joi, pe covorul roșu, a arătat ca o zeiță. Diva din ”Propunere indecentă” a optat pentru cercei dramatici cu diamante. A avut un machiaj simplu de seară, buze în nuanțe de roz satinat, dar și extensii de gene. Ca de fiecare dată, a venit cu părul ei lung și negru desfăcut.

Vedeta din ”G.I. Jane” s-a fotografiat alături de soția lui Tom Hanks, Rita Wilson, care a îmbrăcat o rochie corai, dar și alături de diva Melanie Griffith, ce și-a evidențiat silueta fina într-un costum alb, format din pantaloni și taior.

La începutul lunii, neobosita Demi Moore a făcut senzație la Milano, cu o ținută ravisantă!

Așa s-a prezentat pe un alt covor roșu, acela de la petrecerea care bifa aniversarea de 40 de ani a casei de lux Dolce&Gabbana.

Demi Moore este o obișnuită a petrecerilor mondene și apare des și la cele din Europa, preferate fiind, de departe, orașele Paris și Milano.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg