Demi Moore poate fi acuzată de pedofilie? Un video vechi cu actriţa sărutând un puşti a revenit în atenţia publică!

14 noiembrie, 2017
demi moore 1` png

În contextul scandalurilor care au zguduit Hollywood-ul şi în care mai mulţi actori şi regizori au fost acuzaţi, fie de pedofilie, fie de hărţuire sexuală, iată că un video mai vechi cu actriţa Demi Moore când sărută cu un puşti de 15 ani revine în atenţia publicului. Poate fi şi ea acuzată de pedofilie?

image

A demontrat în mod public că îi plac tinereii, căci după divorţul de Bruce Willis şi-a găsit repede refugiul în braţele unui bărbat frumuşel, talentat şi cu 16 ani mai micr, Ashton Kutcher. Dar pasiunea sa pentru prospături datează încă din tinereţe, mai exact din 1982 când s-a lăsat filmată în momentul în care săruta cu pasiune un puşti de 15 ani. În filmuleţul difuzat de Entertainment Tonight actriţa, pe atunci în vârstă de 19 ani, este iniţiatoarea unui sărut franţuzesc cu un minor, mai exact colegul său de platou din serialul "General Hospital."

image

Totul s-a întâmplat cu ocazia zilei de naştere a celui care a profitat de acest cadou, Philip Tanzini, care împlinea 15 ani, iar momentul s-a derulat într-un mod amuzant la acea vreme, cu Demi spunând:  "Îl iubesc mult. Este unul dintre oamenii mei preferaţi". O dovadă de preţuire şi de prietenie şi o joacă pentru cei doi, act care, în momentul de faţă, poate fi considerat un abuz de mulţi dintre cei de la Hollywood. 

Mai mult de atât, Moore era deja căsătorită cu primul ei soţ, Freddy Moore, iar faptul că o majoră îl ia prin surprindere pe un minor cu un asemenea sărut indecent, poate fi considerat un abuz. În cazul ei, mulţi au spus că băiatul s-a bucurat de cadou, doar nu mulţi de vârsta lui au ocazia să fie sărutaţi de o fată mai mare, deşi mulţi râvnesc la asta. Adevărul este că Tanzini chiar s-a bucurat şi pare confortabil cu demonstraţia de afecţiune din partea colegei sale cu 4 ani mai mare.

Dacă acest moment ar fi avut loc în zilele noastre, ar fi şi Demi Moore pasibilă de acuzaţia de hărţuire sexuală sau de pedofilie, deoarece vorbim de gesturi erotice făcute cu un minor? Ei bine, Tanzini nu s-a plâns de moment şi nu a dorit să facă declaraţii, în aceeaşi situaţie menţinându-se şi Demi Moore, referitor la videoclipul filmat cu 30 de ani în urmă. Acest video a început să circule din nou pe reţelele de socializare după ce actorii Dustin Hoffman şi Kevin Spacey au fost acuzaţi de pedofilie.

Video - YouTube Entertainment TonightRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg