Demi Moore şi Ashton Kutcher îşi „tratează“ căsnicia în Israel

11 octombrie, 2010
demi moore and ashton kutcher jpeg

Tânărul actor n-a putut şterge cu câteva nopţi de-amor şi alte promisiuni deşarte dezamăgirea pe care i-a produs-o soţiei sale, dar speră să-şi spele păcatele în Israel.

Tânărul actor n-a putut şterge cu câteva nopţi de-amor şi alte promisiuni deşarte dezamăgirea pe care i-a produs-o soţiei sale, dar speră să-şi spele păcatele în Israel.

Încă zdruncinată de scandalul marital ajuns în primele pagini ale tabloidelor, Demi Moore (47) pare totuşi dispusă să-i ierte mai tânărului ei soţ zburdălniciile deloc discrete. Aşa că Mrs. Kutcher a acceptat, drept armistiţiu, să plece cu soţiorul ei într-o călătorie peste Ocean, cât mai departe de zgomotosul Hollywood, tocmai în Israel. Încântat că a scăpat numai cu câteva mustrări şi cu nişte înjurături serioase pe care până şi vecinii le-au putut auzi zilele trecute răzbătând din căminul lor, Ashton (32) crede că această călătorie este una spirituală, care le va purifica trupul şi sufletul, dar mai ales familia.

image

Deja, aşa cum ne-a obişnuit, Ashton a postat pe pagina lui de Twitter primele ei impresii: „Avem parte de lumină şi iubire în Israel“, după ce sâmbătă seara citeam, la câteva ore după decolarea de pe aeroportul din Los Angeles, că „Ne rugăm ca energia pozitivă să ne ajute să ajungem la un compromis şi să trecem peste dificultăţile cu care ne confruntăm“.

Dar oare se referea el la mariajul lui sau la misiunea cu care a plecat, de fapt acolo, aceea de-a vorbi la conferinţă privind pacea în Israel? Căci, maeştri ai disimulării cum îi ştim, atât Ashton, cât şi Demi refuză să recunoască public că au probleme şi pun totul pe seama fabulaţiilor jurnaliştilor.

Cert e că, de la declanşarea scandalului, cei doi sunt nedespărţiţi, iar Demi stă tot timpul cu ochii pe Ashton, ca să nu-i mai dea ocazia să fie prin în offside.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}