Denis (The Motans) Roabeș, în cea mai nobilă ipostază a vieții. A devenit tătic, în mare secret

21 septembrie, 2023

Fostul jurat de la ”Vocea României” se va apuca să schimbe scutece, căci soția sa, Bianca Spermezan, l-a făcut tătic pentru prima dată.

Denis Motans PNG

Artistul nu a făcut publică vestea cea bună, însă soția sa a postat un Story adorabil, în care o vedem pe micuță în pătuț, fără a-i fi dezvăluită fața.

Fetița lui Denis jpg

Soția cântărețului este mult mai activă în online.

Bianca Spermezan nu este străină de showbiz, ci a făcut parte din echipa care a produs filmul românesc „Mirciulică”, scris și regizat de Cristi Ilișuan, cu vlogger-ul Mircea Bravo în rolul principal.

Blondina are 33 de ani și, conform profilului de pe Linkedin, a absolvit Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Bianca Spermezan este o prezență discretă, o soție discretă.

Cum s-au cunoscut Denis Roabeș și soția sa

"Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert. Ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul. A fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm împreună de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai.

Pentru noi, următorul an, era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă. Cu timpul am început să ne apropiem. Nu a durat foarte mult să ne dăm seama că e ceva special. A fost o chestie super interesantă. Am simțit în ea o cortină de siguranță. Mereu când mă uitam în ochii ei mă simțeam liber să-i spun orice. Bine, nu de la prima întâlnire, după puțin timp. Am simțit că este ceva diferit acolo. Nu se compară cu nimic din ce am avut până atunci" a povestit Denis Roabeș în urmă cu ceva timp, într-un podcast.

Acum iubirea lor a evoluat și s-a materializat într-un nou suflet care îi cuprinde pe amândoi.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg