Denise Richards, detalii intime despre mariajul cu Charlie Sheen. De ce nu regretă actrița căsătoria cu starul

11 august, 2022
denise5 jpg

Denise Richards și Charlie Sheen nu mai sunt împreună, s-au despărțit în 2005 , dar actrița a împărtășit mai multe detalii despre mariajul lor în podcastul lui Caroline Stanbury „Divorced Not Dead”.

„Nu regret căsnicia mea cu Charlie, pentru că chiar cred că el și cu mine am ajuns împreună pentru a le avea pe fiicele noastre”, a spus blonda. „Am depus divorțul când eram însărcinată în șase luni, ceea ce a fost foarte greu. Nu mi-am dat seama de impactul pe care îl va avea și cum îmi va afecta cariera, pentru că m-am gândit: „Aceasta este viața mea personală, de ce să îmi afecteze viața profesională? Cred că am fost pe coperțile tabloidelor vreo doi ani consecutivi în acea perioadă. Și a fost incredibil de greu”.

denise1 jpg

Când a cerut divorțul, actrița de 51 de ani trecea printr-o perioadă grea, deoarece mama ei era bolnavă. Cu toate acestea, a vrut să se asigure că fiicele ei, Sami și Lola , sunt bine îngrijite. „Aveam acești doi copii și mi-a fost foarte greu, pentru că trebuia să-i protejez. Cine e cu adevărat acolo? Familia mea și copiii mei.  A fost foarte traumatizant pentru mine. A fost cu adevărat dificil”.

denise3 jpg

Richards a dezvăluit că, după ce Lola s-a născut, ea și Sheen au încercat să își mai dea o șansă, dar dragostea s-a stins.

„Mă bucur că am făcut-o, pentru că îmi doream ca într-o zi să le pot spune fetelor mele că am făcut tot ce puteam pentru această familie”, a spus ea. „Dar m-am și simțit vinovată pentru această separare. M-am luptat cu asta ani de zile. Nu a fost ușor, dar cel puțin știam că am făcut tot ce am putut pentru ca asta să funcționeze cât mai mult posibil”.

Deși relația dintre Denise și Charlie a trecut prin suișuri și coborâșuri, lucrurile s-au mai temperat între timp. „Până în ziua de azi, Charlie știe că mă poate suna oricând, indiferent de ce – nu-mi pasă ce spune el – voi fi acolo, pentru că mereu mi-am dorit ca el să fie cel mai bun tată pentru fiicele noastre. El știe în adâncul sufletului că voi fi mereu acolo”, a spus vedeta. „Vreau ca el să fie cea mai bună versiune a lui însuși și să fie acolo pentru copiii noștri”.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg