Denise Richards regretă că şi-a pus silicoane

25 octombrie, 2011

Frumoasa actriţă ar fi vrut să nu-şi fi mărit sânii în adolescenţă pentru că acum îşi face griji că le transmite celor trei fiice ale ei un mesaj denaturat cu privire la frumuseţea feminină.

Frumoasa actriţă ar fi vrut să nu-şi fi mărit sânii în adolescenţă pentru că acum îşi face griji că le transmite celor trei fiice ale ei un mesaj denaturat cu privire la frumuseţea feminină.

Denise şi-a pus implant mamar la 19 ani şi a ajuns să regrete acest gest pentru că nu doreşte să influenţeze impresia fiicelor sale despre propria imagine. „Fetele mele mă văd la lucru sau atunci când mă pregătesc pentru o şedinţă foto şi mă gândesc ce impresie îşi fac ele despre toate pregătirile care se fac cu privire la felul în care trebuie să arăt atunci. La 19 ani, mi-am mărit sânii, dar aş fi vrut să fi avut destulă încredere în felul în care arătam ca să nu apelez la medicul chirurg. Îmi doresc ca fetele mele să fie încrezătoare în ele însele şi să aibă un trup sănătos”, a mărturisit vedeta.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg