Denise Rifai, secrete de la interviuri: "Mi-a fost teamă că Viorica Dăncilă se va supăra foarte tare"

8 decembrie, 2020
1 denise rifai jpg jpeg

Denise Rifai a debutat pe 6 octombrie la Kanal D cu emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” (35 de ani), iar de atunci i-au trecut prin platou nume grele din politică, sport sau divertisment.

Marţi, 8 decembrie, ea va fi faţă în faţă cu Victor Ponta, de la ora 23.00. Care invitat i-a dat cele mai mari emoţii? Ce spune despre iubire, relaţii şi copii? Ce îşi doreşte de la 2021? Despre toate acestea ne-a vorbit într-un interviu exclusiv.

Click!: Ai realizat interviuri interesante de la debutul emisiunii până acum. Cum ţi se par ediţiile difuzate, cum sunt invitaţii?

Denise Rifai: Le mulţumesc celor care au venit în cadrul emisiunii, invitaţilor mei. Mi-am dorit foarte mult să le aduc telespectatorilor cei mai interesanţi invitaţi, de fiecare dată, şi pentru fiecare interviu în parte am muncit cu dedicare, eu şi echipa mea. În continuare, cei de acasă vor avea ocazia să descopere, în interviurile de la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, multe lucruri interesante, multe dintre ele chiar nu s-au mai spus.

Care dintre invitaţii de până acum ţi-a ridicat mari emoţii?

Viorica Dăncilă. Mi-a fost teamă că se va supăra foarte tare din cauza întrebărilor. Mi s-a părut că a fost invitatul căruia i-am adresat cele mai dure întrebări. Este femeia cea mai controversată din România, prima femeie Premier din România; nu este simplu să întrebi, eu femeie fiind la rândul meu, cum s-a simţit când a fost făcută <proasta României> de către colegii de partid. Ştiam că trebuie să întreb, orice jurnalist ar fi trebuit să întrebe asta, dar sunt puţini cei care ar fi avut curaj să o facă şi sunt puţini invitaţi care ar fi avut curaj să răspundă la această întrebare.

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici!



Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}