Dennis Hopper obişnuia să bea zilnic câte 2l de rom şi 28 de beri. Cum ajunsese să alerge gol printr-o junglă, implorând poliţia mexicană să-l împuşte

31 iulie, 2021
1 dennis hopper 2 jpg jpeg

Întreaga viaţă a regretatului actor a fost controlată de consumul de alcool şi droguri în anii '80 şi, de-a lungul anilor, Hopper a fost foarte deschis în privinţa viciului care i-a grăbit sfârşitul şi l-a determinat să facă multe greşeli.

În 2009, adică cu numai un an înainte de-a se prăpădi, Dennis i-a spus lui Piers Morgan, în cadrul unui interviu publicat în revista GQ, că, în apogeul alcoolismului său, ajunsese să bea câte 2l de rom pe zi şi nu mai puţin de 28 de beri. Iar „cocktailul” său era completat de nelipsitele 3gr de cocaină prizate tot zi de zi.

Culmea e că starul hollywoodian ajunsese să se convingă că drogurile şi băutura îl făceau un actor mai bun şi că dependenţa sa nu l-a încurcat niciodată în carieră, dimpotrivă. Şi, din păcate, acesta a fost motivul şi pentru care nimeni nu i-a spus vreodată să înceteze să mai consume droguri şi alcool.

Întrebat de jurnalistul Morgan cum de mai trăia consumând o asemenea cantitate mare de băutură şi de cocaină, Hopper a răspuns: „Eeei, nu-i chiar aşa de greu precum pare! Dacă amesteci romul, aşa cum o făceam eu, îl poţi bea pe întreaga perioadă a zilei fără probleme. Şi, pentru că mi se făcea sete, mai dădeam pe gât şi câte o bere, două...”

Ajutorul prietenilor

El se lăuda că nu i-a influenţat niciodată în mod negativ cariera, însă tot acest consum imens de alcool şi droguri i-a cauzat o ditamai căderea nervoasă în timp ce se afla în jungla sud-americană. După ce a încercat să se cocoaţe pe aripa unui avion în mişcare, în Mexico City, a fost descoperit mergând gol puşcă prin jungla mexicană şi încercând să-i convingă pe nişte poliţişti să-l împuşte.

Chiar el a povestit despre acest episod regretabil în 2007, pentru The Guardian: „Făceam un film, dar n-am ajuns niciodată pe platoul de filmare. M-au găsit, într-un final, alergând de nebun dezbrăcat prin junglă. Şi, înainte de asta, pe aeroportul din Mexico City, mă credeam la filmări şi am ajuns să mă agăţ de aripa unui avion care îşi începuse decolarea. Pierdusem complet controlul! Cam atunci mi-am dat seama că venisem timpul să mă internez la reabilitare. Ficatul meu, corpul meu, creierul meu erau toate făcute praf. Hahahahaha!!!!”

După ce a fost prins în junglă, actorul american a fost internat într-un spital psihiatric din Los Angeles. Prietenii lui de la Hollywood l-au externat şi l-au internat într-o clinică de reabilitare.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg