Dennis Quaid are o iubită mai tânără cu 32 de ani – la 2 luni de la anunţul divorţului!

24 august, 2016
Dennis Quaid Attends 2002 New York Film Critics Circle 68th Annual Awards Dinner jpeg

Încurcate sunt căile iubirii, am spune, după ce tocmai ne-am trezit cu ştirea că actorul de 62 de ani deja şi-a găsit pe altcineva cu care să se iubească. Şi asta, la doar două luni de când nevasta lui a cerut divorţul, după 12 ani de căsnicie.

Santa Auzina, noua blondă din viaţa lui Dennis

E clar că Dennis Quaid nu are de ce să se plângă la capitolul acesta, mai ales când noua iubită are doar 30 de ani şi este model. Santa Auzina a început deja să se laude pe reţelele de socializare cu noua relaţie înfiripată cu starul sexagenar, postând fotografii intime cu el, în ultima lună, inclusiv cu hashtagul #mylove. Cam exagerat, am spune la prima vedere, şi puţin jenant pentru doamna Quaid. Chiar dacă ea vrea divorţul – din nou, pentru a treia oară în ultimii patru ani!

Contul ei de Instagram e plin cu poze de cuplu

image

Între timp, Dennis Quaid filmează pentru propriul show TV, The Art of More, în Montreal, Canada, acolo unde se iubeşte şi se pozează în selfie-uri cu Santa Auzina. Postările publice au început încă din 14 iulie şi apar pe contul ei de Instagram.

image

Soţia actorului, Kimberly Buffington, a intentat divorţul din nou, la finalul lunii iunie. Dennis a confirmat ştirea, cu menţiunea publică: “După o perioadă de gândire, Kimberly şi cu mine am decis să încheiem mariajul de 12 ani. Decizia a fost amiabilă şi cu respect reciproc. Vom rămâne prieteni foarte buni şi parteneri devotaţi în creşterea copiilor noştri” – declaraţia standard la orice divorţ celebru.

Dennis Quaid & soţia Kimberly Quaid

Kimberly dorise divorţul în 2012, când a spus că mariajul devenise “insuportabil din cauza dezacordurilor şI a conflictului de personalitate”. Cu toate că a retras cererea la o lună după, a venit rândul lui Dennis să ceară divorţul la 6 luni după, înainte să se împace iar.

Nu ştim acum dacă actorul doreşte o relaţie serioasă cu proaspăta iubită ori se va împăca din nou cu soţia lui cu care are doi copii – gemenii Thomas şi Zoe (9). Dennis mai are un copil cu a doua soţie, Meg Ryan – cu care are un fiu pe nume Jack Henry (24).



Recente pe Ok! Magazine

Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg
andreea marin 1024x567 1 jpg
shakira instagram jpg
Actorul Bruce Willis și fiicele sale Rumer, Tallulah și Scout pe 30 aprilie 2006, Los Angeles, GettyImages jpg