Dependenţa de sex a distrus mariajul lui Tori Spelling cu Dean McDermott. Ce îi cerea actriţei din Beverly Hills, 90210 soţul

13 septembrie, 2021
5 tori8 jpg jpeg

Tori Spelling e decisă să renunţe la mariajul cu Dean McDermott .

O sursă mărturiseşte că despărţirea  cuplului este„iminentă” şi că se va produce imediat ce vedeta din Beverly Hills, 90210 se va întoarce în Statele Unite.

Actriţa, care şi-a şocat recent fanii cu noul look, este în prezent plecată din ţară şi lucrează în Malta la un proiect, dar sursele spun că după 15 ani mariajul celor doi e istorie. „Călătoria este pentru serviciu, dar Tori chiar avea nevoie să scape de Dean”.

O persoană din anturajul lor susţine că despărţirea s-a produs în urmă cu trei luni, dar Dean şi Tori au încercat din răsputeri să-şi salveze căsnicia. "Dependenţa sexuală a lui Dean a devenit prea mare pentru Tori. El nu a trişat, dar vrea doar sex tot timpul."

Chiar dacă acum nu a călcat strâmb, actorul i-a fost infidel soţiei sale în trecut.

În 2014, McDermott, în vârstă de 54 de ani, a recunoscut că a înşelat-o pe Tori , în vârstă de 48 de ani, şi a mărturisit că asta are de-a face mai degrabă cu felul în care se simţea anumite lucruri despre sine, decât cu ceea ce făcuse soţia sa. “Trebuia să fac asta pentru a simţi un fel de putere.”

Din păcate, pentru actriţa din Beverly Hills 90210  acesta fusese întotdeauna cel mai rău coşmar, aşa că a devenit un obstacol imens de depăşit.. „Cea mai mare teamă a mea în relaţia noastră a fost că el mă va înşela”, a declarat ea pentru podcastul Women on top anul trecut.

„Aşa că, atunci când s-a întâmplat, am spus:„ Vezi, m-am gândit întotdeauna din prima zi că o să mă înşele ”,şi nu era vorba despre el, ci despre mine”, a continuat ea cu sinceritate. „Mi-am spus:„ Bine, ştiu că nu sunt suficient de bună ”, aşa am simţit despre mine şi într-o zi îşi va da seama de asta şi va găsi pe altcineva”.

McDermott a recunoscut că se simte ruşinat de scurta aventură. "Nu am mai simţit niciodată o aşa ruşine".

Deşi cei doi actori au încercat să-şi refacă relaţia, acum se pare că renunţă definitive. "De data aceasta s-a terminat.Tori este mamă pentru cinci copii, are o afacere şi lucrează la noi proiecte. Ea nu poate pur şi simplu să-I dea sex lui Dean ori de câte ori el o cere . Are nevoie mai mai mult emoţional de la el, iar el nu poate face asta.. "

Cuplul are cinci copii : Liam , Stella , Hattie , Finn şi Beau. McDermott  mai are cu Mary Jo Eustace, fosta soţie, un fiu, pe Jack.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg