Dependenţi de sport! Ei nu părăsesc sala de fitness nici în vacanţe!

16 iulie, 2017
sport celebritati jpeg

Odată ce te prinde ”microbul” numit sport cu greu te laşi de el. Ceea ce nu e deloc rău! Iar aceste celebrităţi de la Hollywood sunt dovada vie a acestui lucru, căci ei nu renunţă la orele de sport nici măcar când sunt în vacanţe. Haideţi să vedem despre cine e vorba!

Karlie Kloss

image

Silueta ei de model cu o alimentaţie strictă şi cu mult sport se menţine! Karlie a postat această imagine tocmai din Shanghai, pe când se afla din vacanţă. ”Aventura începe acum”, a fost descriere care a însoţit imaginea spectaculoasă.

Dwayne Johnson şi Jennifer Lopez

image

Nu ştim sigur dacă erau în ”deplasare”, dar e clar că cei doi muncesc des în sălile de fitness, indiferent de oraşul sau ţara în care se află. Amândoi au declarat că nu pot trăi fără sport!

Hilary Swank

image

A rămas fără antrenor de jogging (vezi fosta ei relaţie), dar asta nu înseamnă că s-a lăsat de sport. Hilary Swank se antrenează din greu, ori de câte ori prinde ocazia. ”Fă să se întâmple”, a fost descrierea motivaţională ce a însoţit această fotografie.

Shay Mitchell

image

”Burritos nu vor pleca de la sine de pe coapse”, a descris, jovială, actriţa din ”Pretty Little Liars”. În vacanţe, Shay preferă înotul şi jogging-ul.

Justin Bieber

image

Nu l-am fi crezut în stare să joace fotbal, sau să practice vreun sport dacă e să fim sinceri, dacă nu ar fi existat aceste dovezi pe contul lui de Instagram.

Miranda Kerr

image

Ea se îngrijeşte de silueta sa oriunde ar fi. În imaginea de faţă, Miranda era într-o vacanţă exotică, alături de soţul său şi de fiul Flynn.

Alessandra Ambrosio

image

Doar n-o opreşte pe ea din făcut yoga o plimbare cu barca, pe mare. Dimpotrivă! E locul şi timpul potrivit pentru aşa ceva!Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG