Dependenţii de SEX. Cine a reuşit să-şi înfrângă pornirile sexuale şi cine e în continuare tentat să înşele?

29 august, 2018
FotoJet (2) jpeg

Când înşeli, e de preferat să ai o explicaţie medicală, o scuză care să te scape de consecinţe. Iar unii s-au folosit de diagnosticul fictiv al medicilor care au confirmat, de ochii lumii, dependenţa lor de sex, pe când alţii chiar s-au luptat pe bune cu tentaţia ani în şir.

Mel B

Nevinovată? Doar aparent...

După divorţul răsunător de Stephen Belafonte, venit după 10 ani de mariaj, fosta membră a trupei Spice Girls încearcă din răsputeri să-şi găsească liniştea. Şi unde s-o cauţi mai bine decât într-o clinică de reabilitare?! Drept urmare, Melanie B s-a internat zilele trecute pentru a scăpa odată şi pentru totdeauna de proprii demoni – dependenţa de alcool şi cea de sex.

Uuu, nu-i aşa că sunt irezistibilă?

“Câteodată e prea greu să-mi accept şi să trec peste toate sentimentele şi senzaţiile pe care le am. Adevărata problemă n-a fost nicicând sexul sau alcoolul, problema mea merge mai adânc decât se vede la suprafaţă…”, explica vedeta situaţia complicată în care se află acum. Sperăm să reuşească să-şi înfrângă demonii şi să-şi găsească, într-un final, liniştea!

Dean McDermott

Cei cinci copii pe care-i are cu Tori Spelling nu l-au împiedicat s-o înşele pe soţia lui...

Nu-i de mirare că soţia Tori Spelling i-a turnat cinci copii, la ce apetit sexual are omul şi cum îi umblă privirea către alte femei! Chiar ea recunoştea că a rămas gravidă cu bebe nr.4 parcă doar pentru că nu voia ca soţul ei să-şi găsească altă femeie. Şi vedeta din Beverly Hills 90210 de-abia îl adusese atunci pe lume pe bebe nr. 3!

Big happy family?

Oricum, efortul lui Tori de-a fi disponibilă oricând soţului ei n-a ajutat prea mult, pentru că individul tot a călcat strâmb. Şi, după ce a ieşit la iveală relaţia lui extraconjugală – în timpul filmărilor pentru reality show-ul lor, când altcândva?! – Dean a păşit spăşit în clinica de reabilitare. Presa americană n-a mai atras atenţia asupra vreunei aventuri de-ale acestuia, deci presupun că tratamentul a funcţionat şi McDermott a scăpat de dependenţa lui de sex. Pentru moment, cel puţin.

Eric Benet

Domnul Alunecos...

A fost sau n-a fost dependent de sex? Nu ştim exact, pentru că s-a contrazis singur. După ce a fost prins înşelând-o pe Halle Berry – ştiu, incredibil! – muzicianul s-a dat lovit şi a spus cu zece guri că n-a fost vina lui, că are, bietul de el, o dependenţă care-l subjugă câteodată fără să mai apuce să se împotrivească. Adică s-a declarat singur dependent de sex şi, pentru a fi convingător, s-a internat într-o clinică de reabilitare, unde a petrecut nu mai puţin de 35 de zile. După ce n-a mai fost sub lupa jurnaliştilor, Eric a recunoscut că dependenţa lui a fost o simplă făcătură. Halle Berry, unde-i găseşti, girl?!

Cum să ajungi să o înşeli pe Halle Berry, cum??

Tiger Woods

Jucătorul de golf i-a aplicat soţiei lovitura de graţie!

Este unul dintre cei mai prolifici bărbaţi din showbiz! De fapt, jucătorul de golf nici măcar nu ar fi făcut parte din şleahta celor mai mediatizate staruri dacă n-ar fi fost numeroasele lui aventuri, care au ieşit la iveală când sportivul se afla în topul carierei lui şi l-au propulsat fix pe prima pagină a tabloidelor.

Woods s-a tratat de “neastâmpărul” care-l stăpânea adesea, dar ce folos?! Mariajul lui s-a încheiat şi reputaţia sa a fost făcută franjuri în lunile întregi în care tot mai multe femei recunoşteau, în mod public, relaţia strânsă pe care au avut-o cu Tiger. Hm!

Charlie Sheen

Da, numele meu este Charlie Sheen şi sunt dependent de sex!

Uite un om care nu se ruşinează cu felul în care este, chiar dacă acesta lasă destul de mult de dorit. În 2013, atunci când fostul star al serialului Doi bărbaţi şi jumătate a fost întrebat, într-o emisiune live, dacă e cumva dependent de sex, actorul a răspuns pe şleau: “Bineînţeles că da!”

Caută mereu compania femeilor frumoase

David Duchovny

Ţin să mulţumesc pe această cale tuturor femeilor care mi-au cedat...

Starul din serialul Dosarele X a petrecut şi el ceva timp la reabilitare şi tot dependenţa lui de sex, bat-o vina!, i-a pus beţe în roate în viaţă şi i-a distrus frumuseţe de mariaj cu actriţa Tea Leoni. Şi pentru el trebuie să fi existat rezultate îmbucurătoare post-reabilitare, de n-a mai scris presa americană, în ultima vreme, despre şirul nesfârşit de cuceriri amoroase ale lui David.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate