Descoperă cum trăieşte Gerard Butler!

13 iunie, 2012

Cel mai sexy import din Scoţia, de la Sean Connery încoace, actorul din „RocknRolla” tulbură apele la Hollywood cu atitudinea sa rebelă şi fizicul robust. Descoperă cum trăieşte vedeta!

Cel mai sexy import din Scoţia, de la Sean Connery încoace, actorul din „RocknRolla” tulbură apele la Hollywood cu atitudinea sa rebelă şi fizicul robust. Descoperă cum trăieşte vedeta!

Hot rocker

Pasionat de muzică, starul şi-a înfiinţat propria trupă rock, denumită Speed, în timp ce studia Dreptul la Universitatea Glasgow. Cu toate că n-a urmat o carieră muzicală, Gerry îşi exersează din când în când talentul vocal. În aprilie, a urcat pe scena clubului „The Darby” din Manhattan, unde a încântat publicul cu câteva piese din repertoriul formaţiilor The Doors şi The Rolling Stones. „Ador să cânt, dar nu sunt în niciun caz Justin Timberlake!”, precizează el cu modestie.

La o halbă de bere

După cum reiese şi din reclama pe care a filmat-o în ’97 pentru un brand internaţional de băutură, e limpede că Butler adoră să se distreze cu prietenii la o halbă de bere. „Mă uit câteodată la un pahar spumos de bere şi mă gândesc că nu există altceva pe lume ce-mi doresc mai mult decât s-o savurez!”, recunoaşte starul hollywoodian.

Admiratoarele unuia dintre cei mai atrăgători bărbaţi din Cetatea Filmului sunt geloase pe „achiziţia” pe care a făcut-o actorul în 2006. Numele ei este Lolita şi este cel mai credincios companion, micuţul exemplar din rasa Pug însoţindu-şi stăpânul peste tot. Iar Butler îi răsplăteşte însutit devotamentul prietenului său canin: de fiecare dată când se cazează la hotel, nu uită să comande room service pentru doi, servit în pat.

Înclinaţii sportive

Debordând de energie, partenerul Angelinei Jolie din „Lara Croft Tomb Raider” practică fotbal, echitaţie şi schi. Suporter înrăit al clubului The Celtics, Gerard a avut, la un moment dat, ocazia de a intra pe teren alături de membrii echipei favorite, în cadrul unui meci amical. Din păcate, surfingul nu i-a oferit numai momente plăcute: în decembrie 2011, a suferit un accident care i-a ameninţat viaţa: „Eram în ambulanţă, în drum spre spital, dar nu mă puteam gândi decât că trebuie să revin pe placă.”

„Păcatul” gastronomic

Urmând numai diete stricte pe perioada realizării filmelor de acţiune, Gerard pofteşte de multe ori la preparatele specifice ţării natale. „Ceea ce mă «bântuie» din Scoţia este mâncarea plină de carbohidraţi sau cea cu cât mai mult zahăr cu putinţă”, recunoaşte starul. Iar unul dintre localurile pe care le frecventează în California este Palihouse: „Mi-am petrecut ziua de naştere aici şi am revenit apoi ca să urmăresc meciurile din Cupa mondială de fotbal.”

Reşedinţe de cinci stele

Deţinătorul unei vile în Los Angeles şi a unor apartamente în New York şi Londra, actorul a deschis presei uşile proprietăţii sale din Manhattan în 2010, după ce a renovat-o complet. „Mi-am dorit un spaţiu elegant şi frumos, dar, în acelaşi timp, masculin şi dur”, a explicat proprietarul despre reşedinţa sa de peste 300mp. Mai nou, se pare că scoţianul a pus ochii pe o casă în Moscova, capitală pe care a vizitat-o cu drag de numeroase ori.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg