Descoperă farmecul Orientului Mijlociu prin intermediul unei vacanţe de neuitat

2 martie, 2022
1 orient png png

Orientul Mijlociu reprezintă o zonă în care deşerturile întinse şi civilizaţiile antice sunt vizibile peste tot, iar din cauza disputelor religioase foarte mulţi turişti îl evită. Însă Orientul Mijlociu posedă destinaţii de vacanţe superbe, care odată descoperite te vor face să uiţi de restul problemelor.

Piramidele din Egipt, oraşul antic Petra, Burj Khalifa sau Pamukkale sunt doar câteva dintre minunile ce pot fi vizitate şi care te vor lăsa cu o plăcută impresie la întoarcerea acasă.

 

Descoperă cele mai frumoase atracţii turistice

Orientul Mijlociu se bucură de un farmec aparte, pe care nu-l vei întâlni în nicio altă zonă a globului. Fiind o destinaţie de vacanţă mai diferită, este important să mergi pregătit cu lecţiile făcute. Descoperă terasele de calcar create în mod natural la Pamukkale sau moscheile impresionate printr-o vacanta turcia. Te poţi bucura de clipe de relaxare pe litoralul turcesc sau poţi vizita cea mai înaltă clădire din Dubai, Burj Khalifa. Poţi profita de asemenea de o adevărată zi de spa pe malul Mării Moarte în Iordania. 

Pentru clipe cu adevărat memorabile, o vacanta egipt îţi va oferi o viziune total diferită a lumii din trecut. Construcţiile antice din Egipt, Muzeul Luxor, piramidele din Giza, Valea Regilor, sunt adevărate capodopere de artă, iar arhitectura fascinantă, plină de istorie, te va purta prin tainele Egiptului din vremea faraonilor. 

 

Profită de un adevărat muzeu în aer liber 

Datorită numeroaselor obiective turistice, peisaje de o frumuseţe nemărginită, clădiri pline de istorie şi cu arhitecturi deosebite, mai mult sau mai puţin înţelese, Orientul Mijlociu, prin ţările sale reprezentative pentru turism Turcia, Egipt, Israel, Cipru, Iordania sau Emiratele Arabele Unite, constituie un adevărat muzeu în aer liber. 

Orientul Mijlociu reprezintă o destinaţie turistică de prim interes pentru pasionaţii ce doresc să cunoască adevărate minuni ale lumii prin creaţii arhitecturale impresionante, oraşe fermecătoare, locaţii spectaculoase cu ape de un albastru strălucitor precum Hurghada, atracţii moderne ce par desprinse din altă lume precum Dubai sau Tel Aviv, dar şi tărâmul sfânt Ierusalim. 

 

Peisaje mirifice, fermecătoare

Fie că alegi să vizitezi Egipt, Turcia, Ierusalim sau Dubai, toate îţi vor oferi peisaje splendide, absolut fermecătoare. De la palmierii şi oazele din deşertul Sahara, până la extraordinarii Munţi Caucaz şi vietăţile marine din Marea Roşie, această subregiune a Asiei va reuşi să te impresioneze până în cele mai adânci colţuri ale sufletului. 

Orientul Mijlociu oferă atracţii turistice pe gustul tuturor: moschei, piramide, pieţe, muzee, locuri sfinte, plaje fermecătoare. Trebuie doar să alegi destinaţia care ţi-a atras atenţia şi să profiţi de o vacanţă pe care nu o vei uita niciodată.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg