Descoperire şocantă pentru soţul lui Kim Kardashian

30 august, 2011

Starul NBA Kris Humphries nu ştia chiar totul despre Kim în momentul în care a hotărât să o ia de soţie. Şi nici măcar atunci când mai aveau câţiva paşi până la altar.

Starul NBA Kris Humphries nu ştia chiar totul despre Kim în momentul în care a hotărât s-o ia de soţie. Şi nici măcar atunci când mai aveau câţiva paşi până la altar.

În timpul unei cine alături de întregul clan Kardashian, sportivul a aflat cu stupoare că nu el urma să fie primul. Primul bărbat din viaţa lui Kim... care îi pune verighetă pe deget. Cum de nu ştia Kris un amănunt atât de important despre viitoarea lui soţie la momentul respectiv?! Logodnica lui a mai fost căsătorită cu producătorul muzical Damon Thomas - şi asta încă vreme de şase ani, din 2000 până în 2006. Probabil Kris n-are idee decât despre viaţa în lumina reflactoarelor a lui Kim, care a început ulterior. Rudele ei au scăpat acest amănunt din greşeală, în timpul unei vacanţe în Bora Bora de dinainte de nuntă. "Chiar ai fost căsătorită?", a întrebat el şocat. "Credeai că tu vei fi primul?", l-a întrebat sarcastic Scott Disick, iubitul lui Kourtney Kardashian. Scena a fost vizionată în cel mai recent episod al reality show-ului Keeping Up With The Kardashians.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg