Desfigurată! Kris Jenner s-a ”trezit” cu faţa umflată!

2 septembrie, 2015
kris jenner jpeg

Viaţa ei este monitorizată minut de minut, graţie reality-show-ului pe care-l patronează, însă asta nu-nseamnă că Kris Jenner este dispusă să apară oricum pe micile ecrane. De exemplu, zilele trecute aceasta a hotărât să anuleze filmarea unui nou episod la respectivul reality-show, din cauză că a fost înţepată de o ... insectă?

”Momager” s-a trezit dimineaţa cu faţa desfigurată, după ce o insectă a înţepat-o în buza superioară. Kris a declarat referitor la acest incident că habar n-are ce-a înţepat-o, şi că, deşi a apelat la numeroase tratamente medicale, nimic n-a reuşit să-i facă buza să revină la normal.

Kris şi-a amintit cu această ocazie şi de o întâmplare similară, care a avut loc în 2012, pe când aceasta şi ”atunci soţul ei –” Bruce Jenner se aflau în Republica Dominicană şi filmau pentru reality-show. Culmea este că şi atunci Kris a apărut cu buză umflată, şi nici atunci n-a ştiut ce i-a cauzat această reacţie.

image

La vederea unor fotografii din 2012, unii cârcotaşi au spus că nu este vorba de nicio reacţie alergică la înţepătura vreunei insecte, ci că este rezultatul iniţial al unei intervenţii cu acid hialuronic. Voi ce credeţi?

image

Sursa foto: E!Recente pe Ok! Magazine

laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg