Deşi e căsătorită cu un bărbat atât de sexy, Denise Richards a avut o amantă... cunoscută. Relaţia lor a durat câteva luni!

6 februarie, 2020
1 denise si sotul jpg jpeg

Dezvăluirea a fost făcută chiar de către fosta ei iubită, iar acesta a fost motivul pentru care Denise nu a mai vrut să filmeze o perioadă pentru producţia The Real Housewives of Beverly Hills

Practic, actriţa de 48 de ani a abandonat filmările după ce a fost confruntată în legătură cu aventura ei chiar de către echipa respectivei producţii, în timp ce se aflau la Roma, în luna noiembrie a anului trecut. Dar cine a fost amanta ei? una dintre colegele ei din The Real Housewives, Brandi Glanville, în vârstă de 47 de ani - fosta soţie a lui Eddie Cibrian. O alegere greşită, am spune, a lui Denise, întrucât Brandi este cunoscută pentru apetitul ei pentru scandaluri mondene, pe care le provoacă ea însăşi, spălându-şi rufele în public. Aşadar, odată ce a început aventura fierbinte cu Glanville, ar fi trebuit să se gândească la faptul că secretul ei picant nu este în siguranţă.

Astfel, cele două ar fi fost împreună de la începutul lui 2019 până la jumătatea anului (foto jos), Denise explicându-i lui Brandi că ea are un mariaj deschis cu soţul ei, Aaron Phypers (foto sus). Ruptura ar fi pornit, însă, tocmai de la faptul că Denise ar fi minţit. "Denise a pretins că are un mariaj deschis, dar nu era aşa, iar asta l-a rănit profund pe Aaron", spune o sursă apropiată de Richards.

denise si glanville jpg jpeg
brandi glanville jpg jpeg

Iată, însă, că la sfârşitul lunii trecute, Denise a revenit, spunând că nu a părăsit producţia. Iar Brandi i-a răspuns şocant pe Twitter cu un mesaj pe care, între timp, l-a şters: "Poate că sunt măritată cu un bărbat, dar tot îmi este permis să-mi placă păsă***a!", a scris aceasta, cu referire la Richards. De altfel, Glanville a tot găsit formule prin care să scrie despre asta în social media. O altă postare a fost jocul de cuvinte "Let's be honest!"/ "Lesbi", scriind "Lesbihonest". Purtătorul de cuvânt al lui Denise a negat pentru revista People existenţa legăturii dintre cele două. "Denise a fost şocată să afle povestea răspândită de Brandi", spune un prieten al lui Richards. "Ea spune că aşa ceva n-a existat. Iar asta a încheiat prietenia dintre ele!" Rămâne de văzut ce va spune soţul lui Denise, Aaron, despre asta... Dacă pentru el e de bine sau de rău! Să mai spunem oare că cine se-aseamănă se-adună - dacă ne amintim că Denise a fost căsătorită şi cu Charlie Sheen?!

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

meghan markle 1 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg