Deşi e mult mai bogat decât Boris Johnson, Rishi Sunak are un trai mai puţin strident

29 decembrie, 2022

Deşi averea soţiei sale concurează cu cea a Familiei Regale, actualul premier britanic e mai cumpătat decât predecesorul său.

Premierul Marii Britanii Rishi Sunak si sotia sa, Akshata Murty   pagina oficiala jpg

Anturajul primului ministru Rishi Sunak şi al soţiei acestuia, Akshata, moştenitoarea unei averi de miliarde, spun, pentru publicaţia "Tatler", că cei doi au un trai mai puţin strident decât al foştilor locuitori din 10 Downing Street, Carrie şi Boris Johnson.

Deşi ar putea epata fără să trebuiască să dea socoteală nimănui despre provenienţa fabuloasei lor averi, premierul şi soţia sa preferă să promoveze o imagine mai discretă.

Rishi Sunak și doamna Akshata Murty au ales să ocupe apartamentul mai mic de deasupra reşedinţei oficiale, pe care l-au renovat pe cheltuiala lor, atunci când el era doar cancelar. Ei locuiesc acolo împreună cu fiicele lor, Krishna, în vârstă de 11 ani, și Anoushka, în vârstă de 9 ani. În schimb, soții Johnson au urmat exemplul altor premieri, folosind apartamentul mai mare de la nr. 11, pe care l-au renovat cu ajutorul unui designer de interior.

În ciuda faptului că publicaţia "Tatler" subliniază că actualul premier al Marii Britanii şi soţia sa trăiesc într-o casă mai puțin ostentativă, cei doi au adus, totuşi, o notă de eleganţă interioarelor, optând pentru "canapele de catifea" în "culori preţioase" și perdele "opulente" în proprietatea istorică. Doar provin din cultura indiană, unde mătasea, aurul şi opulenţa sunt la ele acasă!

Doamna Murty - fiica unui miliardar indian, care l-a cunoscut pe Rishi Sunak la o universitate din SUA - nu a dorit să acorde un interviu, dar  și-a autorizat prietenii să vorbească cu publicația "Tatler" în numele său. Akshata Murty este descrisă ca fiind o brexistă înfocată, care iubește Yorkshire și dorește ca Downing Street să se "deschidă".

În tot cazul, cu noul premier al Marii Britanii văzut drept un "nou Obama" şi soţia mult mai implicată în activităţile publice decât predecesoarele sale, avem în faţă un cuplu revoluţionar la 10 Downing St.

FOTO: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg