Deşi e mult mai bogat decât Boris Johnson, Rishi Sunak are un trai mai puţin strident

29 decembrie, 2022

Deşi averea soţiei sale concurează cu cea a Familiei Regale, actualul premier britanic e mai cumpătat decât predecesorul său.

Premierul Marii Britanii Rishi Sunak si sotia sa, Akshata Murty   pagina oficiala jpg

Anturajul primului ministru Rishi Sunak şi al soţiei acestuia, Akshata, moştenitoarea unei averi de miliarde, spun, pentru publicaţia "Tatler", că cei doi au un trai mai puţin strident decât al foştilor locuitori din 10 Downing Street, Carrie şi Boris Johnson.

Deşi ar putea epata fără să trebuiască să dea socoteală nimănui despre provenienţa fabuloasei lor averi, premierul şi soţia sa preferă să promoveze o imagine mai discretă.

Rishi Sunak și doamna Akshata Murty au ales să ocupe apartamentul mai mic de deasupra reşedinţei oficiale, pe care l-au renovat pe cheltuiala lor, atunci când el era doar cancelar. Ei locuiesc acolo împreună cu fiicele lor, Krishna, în vârstă de 11 ani, și Anoushka, în vârstă de 9 ani. În schimb, soții Johnson au urmat exemplul altor premieri, folosind apartamentul mai mare de la nr. 11, pe care l-au renovat cu ajutorul unui designer de interior.

În ciuda faptului că publicaţia "Tatler" subliniază că actualul premier al Marii Britanii şi soţia sa trăiesc într-o casă mai puțin ostentativă, cei doi au adus, totuşi, o notă de eleganţă interioarelor, optând pentru "canapele de catifea" în "culori preţioase" și perdele "opulente" în proprietatea istorică. Doar provin din cultura indiană, unde mătasea, aurul şi opulenţa sunt la ele acasă!

Doamna Murty - fiica unui miliardar indian, care l-a cunoscut pe Rishi Sunak la o universitate din SUA - nu a dorit să acorde un interviu, dar  și-a autorizat prietenii să vorbească cu publicația "Tatler" în numele său. Akshata Murty este descrisă ca fiind o brexistă înfocată, care iubește Yorkshire și dorește ca Downing Street să se "deschidă".

În tot cazul, cu noul premier al Marii Britanii văzut drept un "nou Obama" şi soţia mult mai implicată în activităţile publice decât predecesoarele sale, avem în faţă un cuplu revoluţionar la 10 Downing St.

FOTO: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg