Deşi relaţia lor s-a încheiat din cauza violenţei, Rihannei îi pare rău pentru Chris Brown. Ce spune despre acuzaţiile aduse artistului?

23 ianuarie, 2019
4 riri chris brown jpg jpeg

Ne amintim cu toţii de clipele de groază prin care a trecut Riri din cauza lui Chris Brown, care pe atunci era iubitul ei. Zece ani mai târziu, însă, artistei încă îi pasă de soarta acestuia.

În lumina noilor acuzaţii aduse lui Chris Brown, Riri nu s-a putut arăta indiferentă. Aceasta speră ca adevărul să iasă la lumină şi că fostul ei iubit să înveţe din greşelile sale de dragul fiicei sale, Royalty, pe care Riri o îndrăgeşte foarte tare.

”Rihanna speră că este o lecţie învăţată pentru Chris să fie mai responsabil cu acţiunile sale şi cu persoanele de care se înconjoară. Rihanna ştie cât de mult s-a schimbat Chris şi că e un tată bun, aşa că ar fi tare nefericită să vadă că deciziile proaste îi afectează relaţia lui cu Royalty”, spune o sursă din anturajul Rihannei.

Amintim că o femeie de 24 de ani, cunoscută drept ”Karima”, l-a acuzat pe celebrul cântăreţ de viol. Cei doi s-ar fi întâlnit în hotelul Mandarin Oriental din Paris, pe 15 ianuarie, şi că acesta ar fi fost ”brutal şi violent” cu ea.Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg