Designerii favoriţi ai prinţeselor

4 noiembrie, 2016
FotorCreated jpeg

Aceste prinţese şi regine şi-au găsit alesul... adică designerul preferat. Eticheta şi stilul unora dintre cele mai sonore nume ale modei internaţionale merg mână-n mână cu sângele albastru. Să vedem, în cele ce urmează, care sunt preferaţi acestora.

Letizia a Spaniei & Felipe Varela

image

Încă din primele ei zile la Curtea Regală a Spaniei, Felipe Varela a fost cel care i-a înţeles stilul şi a consiliat-o în ceea ce priveşte apariţiile publice. El şi Letizia alcătuiesc un „cuplu” de stil ce demonstrează că atunci când ceva te defineşte, nu trebuie schimbat de dragul regulilor, ci poate fi interpretat. În prezent, majoritatea apariţiilor ei oficiale sunt semnate de Varela şi amintesc, cumva, de perioada ei ca jurnalistă, mai ales atunci când vine vorba de alegerea lungimii fustelor.

Felipe Varela

Rania a Iordaniei & Elie Saab

image

„Cred că stilul personal transmite substanţa”, spunea aceasta într-un interviu, iar designerul ei preferat a înţeles-o perfect. Creaţiile acestuia, menite să demonstreze prin accentele folosite, că estul poate întâlni vestul în materie de stil. Să nu uităm că ţara de origine a lui Saab este Liban, iar multe vedete de la Hollywood îi adoră stilul.

Elie Saab

Marie Chantal a Greciei & Valentino

image

Casa de modă din Italia este favorita Mariei Chantal încă din 1995, când Valentino însuşi a gândit rochia ei de mireasă. Timp de cinci luni, 25 de croitorese au cusut perlele dispuse simetric pe rochia de mătase în nuanţa ivory. De atunci, cei doi au rămas foarte buni prieteni.

Valentino Garavani

Charlotte Casiraghi & Gucci

image

Deşi a fost crescută de mică într-o familie care purta Chanel, aceasta a dorit să iasă din tipare, alegând casa de modă Gucci. De altfel, Charlote şi Alessandro Michele, directorul creativ al acestui brand, sunt foarte buni prieteni, alegând să păşească împreună pe covorul roşu la MET Gala sau la Festivalul de Film de la Cannes.

Alessandro Michele & Charlotte Casiraghi

Charlene de Monaco & Akris

image

Fosta olimpică, actuala prinţesă, Charlene, şi-a îndreptat şi ea atenţia către un brand extrem de potrivit stilului ei. Croielile ce urmăresc alura ei statuară, de fostă înotătoare, i se potrivesc mânuşă, iar designerul acestei case celebre, Alber Kriemler, declară că ea este muza lui: „Când creez o colecţie, la ea mă gândesc”.

Peter Kriemler & Albert Kriemler

Foto: Hepta, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg