Despărţire nu atât de amiabilă! Kanye şi-a schimbat numărul de telefon, iar Kim documentează întregul divorţ pe TV. Începe războiul!

12 martie, 2021
1 ei doiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jpg jpeg

Ne şi miram că despărţirea dintre Regina Reality show-urilor şi unul dintre cei mai verbali şi mai extrovertiţi rapperi din lume – care nici măcar nu e pe tratament pentru bipolaritatea de care suferă – poate avea loc în termeni atât de liniştiţi, fără scandaluri, atacuri personale şi reproşuri publice!

Din păcate, nu e aşa! După ce au stabilit amândoi că îşi rezervă drepturi egale cu privire la custodia copiilor şi îşi împart frăţeşte afacerile şi profiturile, Kimye dă semne că neînţelegerile au şi apărut! Iar, cum era şi de aşteptat, Kanye pare cel care a început războiul împotriva mamei copiilor lui. Şi-a schimbat toate numerele de telefon fără să o informeze pe Kim sau să-i pese că au patru copii împreună şi trebuie să ţină legătura constant cel puţin legat de creşterea şi îngrijirea lor.

Rapperul de 43 de ani o obligă, astfel, pe Kardashian să apeleze la echipa lui de protecţie pentru a lua legătura cu el. Ceea ce nu e numai deloc practic, dar chiar şi umilitor pentru diva brunetă. Se pare că West a blocat toată comunicarea cu starleta de 40 de ani imediat după ce aceasta a depus actele de divorţ. O răzbunarea puerilă, dacă stăm să ne gândim, dar una care prevesteşte o adevărată urgie între cei doi foşti soţi.

Începutul sfârşitului

Cu toate că muzicianul nu mai doreşte să vorbească cu fosta lui parteneră de viaţă, el menţine legătura cu cei patru copii ai lui, North (7), Saint (5), Chicago (3) şi Psalm (21 de luni), care au rămas în fostul cămin conjugal, de 60 de milioane de dolari, împreună cu mama lor.

Cum se poate întâmpla asta? “Kim pleacă de acasă atunci când vine tatăl copiilor să stea cu ei. Au oricum o armată de bone care fac această tranziţie suportabilă pentru toţi cei implicaţi”, dezvăluie o sursă din anturajul lor.

Kim a depus actele de divorţ în februarie, după şapte ani de mariaj şi patru copii, şi îşi împarte averea comună de 2,1 miliarde de dolari destul de uşor cu fostul ei soţ, având în vedere contractul prenupţial pe care cei doi l-au semnat şi pe care – încă – nu l-au atacat în plin proces de divorţ.

Lucrurile se pot înrăutăţi din moment ce Kanye va începe atacurile publice la adresa lui Kim. Şi West este, în acest moment, destul de enervat. Nu-i convine deloc că fosta lui parteneră de viaţă n-are nicio problemă să detalieze divorţul lor în ultimele episoade din Keeping Up With The Kardashian. Se pare că n-au fost tăiate la montaj momentele lor dificile – cum Kanye a fost un eşec total în campania lui prezidenţială, dar Kim iese, din toată nebunia, ca cea care a încercat să salveze mariajul lor.

Cine are puterea?

“Kim ia toate deciziile în acest moment. Dacă Kanye începe să facă probleme, vorbind-o de rău în public sau făcând ca toate cele în văzul lumii, ea nu va ezita să ceară mult mai mulţi bani de la el şi custodia completă a copiilor”, susţine un apropiat de-ai fostului cuplu.

Ne întrebăm numai cât timp îşi va mai ţine Kanye gura închisă, având în vedere faptul că deja dă semne că n-o mai suportă pe Kim, tăind toate comunicaţiile cu ea. În rest, afacerile îi merg strună. Cu toată această notorietate câştigată de pe urma divorţului, West vinde Yeezy pe bandă rulantă, înregistrând profituri fără precedent. Iar fondatoarea SKIMS ştim cât de ahtiată e după bani... Deocamdată a primit vila de 60 de milioane de dolari pentru a rămâne mulţumită. Dar va fi tot ce-şi va dori de la fostul soţ mult mai bogat decât ea?Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg