Despărţiri şocante: Cum au pus punct vedetele relaţiilor lor amoroase?

25 mai, 2015

Deşi sunt persoane publice şi ai crede că ţin la imaginea lor, unele vedete se comportă de-a dreptul şocant în cazul unei despărţiri. În timp ce unele recurg la divorţuri în secret, altele aleg să-şi exprime nemulţumirea prin mesaje de despărţire pe Twitter, şi chiar mai grav, în versurile melodiilor lor.

Haideţi să vedem, astfel, care au fost cele mai urâte despărţiri ale vedetelor !

Tom Cruise & Katie Holmes

Cel mai surprins de această despărţire a fost chiar Tom Cruise, care nu prevăzuse toată ”orchestraţia” soţiei în acest sens. Totul se întâmpla cu câteva zile înainte ca actorul să împlinească 50 de ani, aşa că dorinţa soţiei sale l-a lovit ca un fulger. Katie plănuise în secret, timp de mai multe zile, cum va avea loc despărţirea, fără, însă, a-l înştiinţa şi pe actor de intenţiile sale.

O sursă din anturajul lui Tom Cruise a declarat că acesta ”n-a avut nicio idee” de ceea ce urma să se întâmple.

Click pe următoarea!

Katy Perry & Russell Brand

Nimeni nu a prevăzut această despărţire. Ce-i drept, nici Katy Perry nu se aştepta la asta până să primească mesajul soţul său, în care acesta îi menţiona faptul că o să divorţeze de ea după 14 luni de relaţie.

A fost de departe cea mai şocantă despărţire, având în vedere cei doi au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste, care a culminat cu o nuntă exotică, ultra-privată, în 2010.

Partea şi mai şocantă este că decizia lui Russell a venit din senin şi că după acel mesaj, cei doi nu au mai vorbit. Cel puţin asta a spus Katy Perry care s-a arătat deranjată de modul pueril în care artistul a ales să pună capăt mariajului.

Kristen Stewart & Robert Pattinson

Şi această despărţire ne-a luat prin surprindere. Cuplul a rezistat chiar şi infidelităţii lui Kristen din 2012, aşa că nu ne aşteptam ca o relaţie de trei ani să termine atât de brusc. Aparent, relaţia celor doi s-a încheiat după ce Robert nu şi-a făcut apariţia la o aniversare organizată de Kristen. Nu ştim exact ce s-a întâmplat acolo, însă ştim că la câteva zile de la acest eveniment, Robert şi-a făcut bagajele şi a părăsit casa în care locuia cu Kristen.

Nina Dobrev & Ian Somerhalder

S-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului ”The Vampire Diaries” şi au avut o relaţie frumoasă de dragoste timp de mai mulţi ani, însă într-o zi, fără explicaţii prea multe, cei doi au anunţat că se despart.

Deşi nu se ştie prea multe despre această despărţire, ştim că la puţin timp de la acest moment, Ian a început o relaţie cu cea mai bună prietenă a Ninei, Nikki Reed, femeia cu care s-a şi căsătorit acum o lună. Deci, să fie vorba de o ”reorientare” în cazul lui Ian sau pur şi simplu o întâmplare?

Oricum ar fi, nu vă întristaţi, cei doi au rămas prieteni! Nu se vede?

Heidi Klum & Seal

Înainte cu şapte luni ca despărţirea celor doi să aibă loc, Heidi s-a afişat prin oraş cu bodyguardul familiei, Martin Kirsten, despre care s-a zvonit pe atunci că i-a luat locul lui Seal în inima frumoasei vedete.

Indignat de conduita încă-soţiei sale, Seal a declarat pe atunci că şi-ar fi dorit ca soţia sa să aştepte ca divorţul să fie oficial, înainte de a se afişa cu alt bărbat într-o ipostază amoroasă.

Ulterior, Seal a declarat că nu a insinuat că Heidi i-a fost infidelă, ci că l-a deranjat faptul că divorţul nu era încă pronunţat.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}