Despre el s-a scris că ar fi singurul copil biologic al lui Michael Jackson. Îi seamănă perfect şi a fost crescut de star

20 martie, 2019
1 michael jackson omer jpg jpeg

Prince, Paris şi Blanket sunt, oficial, copiii recunoscuţi de popstar. Totuşi, recent, fosta soţie a lui Michael Jackson a recunoscut că aceştia sunt concepuţi cu ajutorul unui donator anonim, nefiind, biologic vorbind, copiii lui Michael Jackson.

Există, însă, un băiat despre care s-a tot vorbit de-a lungul anilor că ar fi singurul copil biologic al starului. Omer Bhatti, în vârstă acum de 33 de ani, este presupusul copil al lui Michael Jackson, provenit dintr-o aventură cu Pia Bhatti, o angajată de-a popstarului.

Chipurile, Michael ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Pia, iar din amantlâcul lor ar fi rezultat Omer. Acesta din urmă a trăit, într-adevăr, timp de opt ani la ferma Neverland, sub atenta supraveghere a lui Michael Jackson. Ba mai mult, tânărul l-a însoţit pe Michael de nenumărate ori în apariţiile lui publice şi se declara a fi cel mai bun prieten al artistului.

5 omer michael jackson jpg jpeg
stanga
dreapta
6 omer michael jackson bhatti jpg jpeg
1 michael jackson omer jpg jpeg
5 omer michael jackson jpg jpeg
2 copii michael jackson jpg jpeg
7 omer prince jpg jpeg
4 omer bhatti fiu jpg jpeg
8 singurul fiu biologic michael jackson png png

Zvonurile cum că Omer ar fi singurul copil biologic al starului au apărut încă de pe vremea când se afişau împreună, dat fiind faptul că acesta seamănă izbitor cu Michael Jackson, dar şi că are talent muzical, moştenindu-i, parcă, abilităţile vocale.

Michael îl îmbrăca pe Omer ca pe el

În multe dintre apariţiile publice comune, Omer apărea îmbrăcat ca megastarul. Michael Jackson i-ar fi cerut să îmbrace unele dintre cele mai iconice outfituri, pentru a reprezenta versiunea lui mini. De aici ar fi apărut multe zvonuri privind legătura dintre ei.

În video-uri, Omer i se adresa cu ”tată” lui Michael Jackson

Pe lângă asemănarea fizică izbitoare, care deja dădea de bănuit, faptul că Omer putea fi auzit pe diverse filmări spunându-i „tată” lui MJ, a alimentat şi mai mult zvonurile. E drept, Michael Jackson le cerea tuturor copiilor să i se adreseze cu ”tată”. Unii o făceau, alţii nu.

Dezminte că e copilul biologic al lui Michael Jackson

În ciuda atâtor evidenţe, Omer Bhatti a declarat, în 2009, că nu este copilul megastarului, ci cel mai bun prieten al lui: ”Michael nu este tatăl meu. Eram doar foarte, foarte apropiaţi. A fost cel mai bun prieten al meu. (...) Michael obişnuia să spună că eram ca un fiu pentru el. Dar părinţii mei adevăraţi sunt în Norvegia. Motivul pentru care am stat cu familia Jackson la memorialul din Los Angeles este pentru că eram prietenul cel mai bun al lui Michael, nu pentru că sunt fiul lui”, spunea el, după moartea celui care i-a fost protector.

6 omer michael jackson bhatti jpg jpeg

Tatăl lui Michael Jackson confirmă că Omer este nepotul lui, seamănă prea mult cu MJ

În ciuda declaraţiei vehemente a lui Omer, Joe Jackson dă în vileag adevărata lui legătură cu Michael Jackson. ”Arată că un Jackson, se comportă că un Jackson şi e în stare să danseze ca un Jackson. Băiatul ăsta este un dansator fantastic – de fapt, chiar predă dansul”, a declarat Joe Jackson, care ar fi admis, unor prieteni de-ai lui, şi că Omer este rezultatul unei ”aventuri de-o noapte” dintre Michael Jackson şi Pia Bhatti.

Omer este cântăreţ

4 omer bhatti fiu jpg jpeg

Omer Bhatti, presupusul singur fiu biologic al superstarului, are acum 33 de ani şi este de profesie cântăreţ. El locuieşte în Drammen, Norvegia, alături de părinţii lui, Pia şi Riz Bhatti, ambii foşti angajaţi ai lui Michael Jackson. A semnat cu casa de discuri Universal Music Group, iar pe lista albumelor scoase se numără „See the light”, ”All around the world” şi ”Life is a movie”.

Omer ţine legătura cu Prince, Paris şi Blanket

7 omer prince jpg jpeg

A crescut cu ei, printre ei, simţindu-se ca un ”frate” pentru ei. Chiar şi după moartea megastarului, Omer a păstrat legătura cu cei trei vlăstari Jackson. El apare, adesea, pe reţelele de socializare, alături de Prince, Paris ori ”Bigi”.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg