Detalii îngrozitoare în cazul morţii lui Bobbi Kristina: Nick Gordon “i-a dat un cocktail de droguri (...)”

10 august, 2015
bobbi kristina nick gordon jpeg

Tânărul de 25 de ani este lovit din toate părţile de acuzaţii sfâşietoare şi groaznice culminând cu acuzaţia de omor din culpă privind moartea lui Krissi, care a fost găsită pe 31 ianuarie în stare inconştientă, cu faţa în jos în cada casei sale – un scenariu foarte asemănător cu cel în care mama ei a murit, acum 3 ani jumătate.

Bedelia Hargrove, tutorele desemnat prin lege să aibă grijă de bunăstarea fiicei lui Whitney Houston, a adăugat o nouă acuzaţie uluitoare la adresa lui Nick: cel de omor din culpă, după ce iniţial procesul include acuzaţiile de asalt, vătămare corporală, abuz emoţional intenţionat şi transfer de bani din contul lui Bobbi în contul propriu, fără autorizaţie!

“(…) am intentat procesul iniţial în numele lui Bobbi Kristina şi vom continua să facem dreptate pentru ea. Am mai adăugat o plângere împotriva lui Nicholas Gordon referitoare la omor din culpă, pentru durerea şi suferinţa pricinuită.” (Bedelia Hargrove)

Adăugirea legală făcută vinerea trecută susţine că acuzatul “i-a oferit lui Bobbi Kristina un cocktail toxic care au adus-o în stare de inconştienţă şi apoi a aşezat-o cu faţa în jos, într-o cadă cu apă rece, lucru care i-a provocat leziuni cerebrale”.

Conform declaraţiilor, iubitul fetei s-ar fi întors acasă la ea, în jurul orei 6 dimineaţa, pe 31 ianuarie, după ce-a fost “plecat toată noaptea, intoxicat cu cocaină şi alcool”, apoi a urmărit o filmare cu Bobbi şi i-a ascultat conversaţiile. Au început să se certe în bucătărie, apoi în living, conflictul amplificându-se până ce-au ajuns în dormitor amândoi. El ar fi acuzat-o că l-a înşelat şi i-a vorbit foarte jignitor. Cearta ar mai fi durat 30 de minute, după care “totul s-a liniştit deodată”. Mai mult, acesta ar fi ieşit din dormitor purtând haine diferite de cele iniţiale, pe când se certa cu Bobbi, s-a pus în pat şi şi-a aşezat capul pe gleznele unei femei invitate în casă, spunându-i “Acum vreau o fată aşa drăguţă şi albă ca tine”. După 15 minute, un alt invitat al casei a urcat în camera lui Bobbi Kristina şi a găsit-o cu faţa în jos, în cadă, cu gura umflată şi un dinte şubred. Tot conform declaraţiilor acuzării, Nick ar fi urcat în baie, a scos dopul de la cadă şi a ţipat: “Curăţă tot, curăţă tot!”. Toţi invitaţii casei au făcut eforturi s-o resusciteze pe tânăra fată, până a venit ambulanţa. De aici, povestea este deja ştiută: fiica lui Whitney a intrat în comă timp de 6 luni, familia hotărând să o scoată de la aparatele medicale, starea ei de sănătate fiind tot mai precară.

Plângerile legale continuă cu detalii privind starea fizică a lui Bobbi Kristina atunci când a fost găsită în cadă – unii martori l-ar fi văzut pe Nick lovind-o pe Bobbi în timp ce ea stătea pe o canapea, apoi a atacat-o pe podea, “lovind-o în faţă până s-a umplut de sânge”, apoi a târât-o până în dormitor trăgând-o de păr. “Nu fac asta des”, ar fi explicat el invitaţilor casei...

Pe de altă parte, apărarea lui Gordon, reprezentată de Joe Habachy şi Jose Baez, a declarat tot vineri că “acuzaţiile recente împotriva lui Nick sunt defăimătoare şi făr bază reală. El suferă şi e distrus de pierderea iubitei sale şi e ruşinos să faci asemenea acuzaţii prezentate public”.Recente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg