Detalii neştiute din tinereţea legendarei Sophia Loren. Diva nu se epila niciodată la subraţ

9 iunie, 2021
1 sophia loren intro bun jpg jpeg

În ultimii ani, multe vedete de la Hollywood au ales să-şi lase părul din zona axilă să crească, ca parte a mişcării feministe. Sophia Loren făcea acest lucru pe covorul roşu din anii '50, însă. Şi o făcea cu o naturaleţe care-i determina pe oameni să nu observe câtuşi de puţin acest detaliu, fiind fermecaţi în continuare de strălucirea ei.  

Numeroase vedete de la Hollywood au îmbrăţişat de-a lungul timpului trendul feminist de a-şi lăsa părul să crească în voie pe corp. De la Julia Roberts până la Madonna, Miley Cyrus sau Britney Spears, multe staruri au etalat părul din zona axilă pe covorul roşu, într-un elan de a susţine naturaleţea. 

Legendara actriţă Sophia Loren, deţinătoare a unui premiu Oscar şi a unei frumuseţi ieşite din comun, făcea acest lucru cu mult înainte să devină o modă. Numeroase fotografii din tinereţea acesteia o înfăţişează în diverse contexte, de la ieşiri la plajă până la apariţii pe covorul roşu, cu păr în zona axilă. 

8sophia loren jpg jpeg
Sophia Loren în tinereţe
stanga
dreapta
3 sophia loren imagine jpg jpeg
4 2sophia loren jpg jpeg
5 3sophia loren jpg jpeg
6 4sophia loren jpg jpeg
7 5sophia loren jpg jpeg
8 6sophia loren jpg jpeg
9 7sophia loren jpg jpeg
10 9sophia loren jpg jpeg
11 10sophia loren jpg jpeg
1 sophia loren intro bun jpg jpeg

Fantastic este faptul că puţini au reţinut acest lucru, altfel sursă bună pentru discuţii răutăcioase în pauze de ţigară. Explicaţia este foarte simplă: vedeta etala cu atâta naturaleţe zona neepilată, încât nimeni nu mai observa amănuntul, destul de controversat şi azi. În plus, frumuseţea acesteia făcea ca orice alt detaliu să pară lipsit de importanţă. 

La 86 de ani, Sophia Loren continuă nu doar să uimească prin frumuseţea bine conservată, dar şi prin vitalitate. În toamna anului trecut, diva Italiei a revenit pe mare ecran, pentru a juca în filmul ”Life Ahead”, regizat chiar de fiul ei, Edoardo Ponti.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg