Detalii şocante din viaţa lui Răzvan Ciobanu! Cămătarii i-au incendiat casa din Vâlcea: „Obişnuia să împrumute şi să nu mai returneze“

3 mai, 2019
1 razvan ciobanu pensiune jpg jpeg

Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa în urmă cu doar câteva zile într-un cumplit accident rutier petrecut la intrarea în Săcele, iar după moartea acestuia au ieşit la iveală multe detalii şocante din trecutul său.

În ultimele zile, în media şi în mediul online s-a speculat foarte mult pe subiectul morţii celebrului designer, iar unele voci spun chiar că Răzvan Ciobanu ar fi fost ucis de cămătari sau de dealerii de droguri. Însă de unde au pornit aceste speculaţii?

După cum presa scria anul trecut, Răzvan Ciobanu şi multe alte vedete au fost implicate într-un dosar de trafic şi consum de droguri de mare risc, designerul fiind acuzat la acea vreme că deţine pentru uz personal mai multe tipuri de droguri. Deşi Răzvan Ciobanu a negat că ar mai consuma droguri, filmuleţul apărut ieri cu el, care era realizat în iarnă, şi în care apare drogat, confirmă că el nu renunţase la acest viciu.

Răzvan Ciobanu obişnuia să se împrumute

Mai mult decât atât, multe voci din presă, dar şi apropiaţii designerului au afirmat că acesta obişnuia să se împrumute la cunoştinţe şi la cămătari şi să nu le mai returneze banii acestora. În plus, se pare că el cumpăra şi droguri pe datorie!

„Răzvan Ciobanu avea în continuare datorii, chiar dacă la un moment dat a ajuns să spună că a terminat cu ele. Obişnuia să împrumute şi să nu mai returneze, acesta era modul în care putea să-şi satisfacă toate capriciile extravagante“, a spus un apropiat al lui Răzvan Ciobanu pentru WOWbiz.

După cum a dezvăluit Mara Bănică în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, problemele lui Răzvan Ciobanu au început în anul 2010, iar de atunci el nu şi-a mai putut reveni din punct de vedere material. Din cauza datoriilor, el şi-a închis atunci atelierul de modă şi a rămas fără trei maşini care au ajuns la persoanele fizice şi juridice cărora le datora bani.

Răzvan Ciobanu avea datorii de mii de euro

„Dacă am datorii? Da, sigur! Îmi doresc ziua în care să pot spune că nu mai am. Răzvan Ciobanu nu este omul care se dă bogat, sunt omul căruia îi plac obiectele scumpe şi pe care le doreşte pentru el, nu pentru a demonstra nimic nimănui“, spunea designerul în urmă cu mai multe luni, atunci când se specula că ar avea o datorie de 10.000 de euro la Cătălin Botezatu, 3.000 de euro la o prietenă şi multe alte sume restante la întreţinere, chirie şi chiar la magazine şi colaboratori.

Casa lui Răzvan Ciobanu a fost incendiată

Presa tabloidă relata anii trecuţi chiar şi un episod şocant care a avut loc în anul 2011. La acea vreme, Răzvan Ciobanu se împrumutase de la cămătari, iar după ce timp de mai multe luni nu a putut să le restituie acestora banii, ei i-au incendiat casa din Vâlcea, din localitatea Mălaia. Incidentul nu a fost foarte mediatizat în trecut, însă acum, odată cu teoria potrivit căreia Răzvan Ciobanu a fost ucis pentru datorii, povestea capătă alte proporţii.Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE