Detaliul inedit din ţinuta lui Amal purtată la cina romantică cu George Clooney

23 august, 2017
Amal Clooney png

Dacă înainte de venirea pe lume a gemenilor mai exista vreo îndoială cu privire la iubirea dintre ei, acum a fost spulberată! Soţii Clooney sunt mai îndrăgostiţi ca oricând şi de fiecare dată când apar în public demonstrează că n-au ochi decât unul pentru celălalt.

S-au sărutat şi ţinut în braţe toată noaptea

Şi-au lăsat din nou gemenii în grija bonelor şi-au ales să ia cina în oraş, alături de câţiva prieteni apropiaţi. Paparazzi i-au surprins în tot acest timp, obţinând cadre inedite în care Amal şi George se sorb din priviri.

Căsătoriţi de trei ani, Amal şi George fac un cuplu de-a dreptul simpatic, în care iubirea este cuvântul de ordine. Au demonstrat asta chiar şi la cea mai recentă ieşire a lor în public, adică cea de aseară, în care s-au sorbit din priviri, s-au sărutat şi îmbrăţişat, fără nicio barieră.

Ţinuta aleasă a pus în evidenţă un detaliu inedit

Cât despre ţinutele alese, Amal a fost cea care a impresionat prin alegerea vestimentară, deşi nici George nu a fost mai prejos. Celebra avocată a ales pentru această ieşire o ţinută de vară, vaporoasă, dar foarte şic, compusă dintr-o pereche de pantaloni palazzo, semnaţi de Rosie Assoulin, al căror preţ e de 1000 de lire, şi un top vişiniu, superb, care i-a pus în evidenţă bustul mărit odată cu venirea pe lume a gemenilor. Acel top a fost, de altfel, un detaliu aparte al ţinutei, dând o notă deosebită apariţiei sale.

Amintim că Amal şi George Clooney s-au căsătorit în 2014, iar în prezent sunt părinţii gemenilor Alexander şi Ella, veniţi pe lume la începutul lunii iunie, anul acesta.

foto: captură DailyMail.co.ukRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg