Detaliul ruşinos pe care Paris Jackson l-a afişat pe covorul roşu. A fost aspru criticată pentru asta!

30 august, 2017
2017 MTV Video Music Awards   Red Carpet jpeg

Duminică seara, Paris Jackson a participat la unul dintre cele mai importante gale de premiere a muzicii, MTV Video Music Award, ocazie cu care a fost foarte apreciată pentru apariţia sa în rochia semitransparentă de la Dior. Cu un păr aranjat şi un machiaj impecabil, fiica regretatului Michael Jackson a fost o prezenţă notabilă, însă un detaliu ruşinos a ieşit la iveală pe sub rochia de mii de euro.

A apărut neepilată la MTV VMA 2017.

Paris nu este deloc genul de tânără care să se îngrijoreze cu privire la inesteticele fire de păr din zonele intime, aşa că a apărut fără pudoare cu păr la subraţ şi pe picioare, chiar pe covorul roşu, în bliţurile fotografilor. Nu doar că detaliul inestetic a fost observat de toată lumea, dar Paris le-a şi arătat fanilor de pe reţelele de socializare picioarele sale neepilate, într-o poză de pe Instagram pentru care a primit multe critici.

image

Până la urmă este copilul unui fost megastar, are pretenţii de model de top, aşa că trebuie să se comporte şi să arate ca atare. Mesajul său şi fotografia vin ca o lămurire a faptului că a apărut cu păr la axile la MTV VMA. " Când concurezi cu fratele tău pentru a vedea cine poate să-şi lase părul de pe picioare să crească mai lung."

image image

Adolescenta pare să fie destul de mândră de părul de pe corp, mai ales că a făcut un Insta Story cu fotografii de aproape cu piciorul său. Paris a mai vorbit şi în trecut de faptul că nu i se pare o problemă să apară cu păr: "Nu mi-am dat seama că oamenii ar putea fi atât de supăraţi de faptul că apar cu păr pe picioare sau la axilă. Nu mi-am dat seama că a fost o asemenea problemă. Este atât de amuzant. Oamenii sunt într-adevăr nebuni. Aş vrea să pot posta câteva dintre aceste răspunsuri. Îmi place părul şi transpiraţia. Îmi place asta, cred că e minunat. Unii oameni cred că este vorba de ceva super dezgustător, mai ales la fete, dar fiecare corp uman are păr. E natural. Treceţi peste asta!"

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg