Dezbatere „Tango“: Divorţ în familia Columbeanu

22 martie, 2011

Divorţul unor oameni de rând este un subiect cu circuit închis, care se învârteşte la nivel de familie sau, cel mult, de palier. Divorţul unor oameni celebri devine, însă, o controversă naţională. Structuri familiale care

Divorţul unor oameni de rând este un subiect cu circuit închis, care se învârteşte la nivel de familie sau, cel mult, de palier. Divorţul unor oameni celebri devine, însă, o controversă naţională. Structuri familiale care până mai ieri erau modele de convieţuire ajung, în urma unei separări zgomotoase, să şocheze, să inspire exerciţii de imaginaţie, să stârnească în mintea oricui acel frisonant “ce-ar fi dacă”.

De când s-a inflamat divorţul spectaculos al soţilor Columbeanu, presa, opinia publică şi grupurile de prieteni s-au împărţit în două tabere distincte, care s-au lansat în meciul interminabil al argumentelor.

Revista „Tango“ vă invită să participaţi la o dezbatere incitantă, fără ocolişuri şi eufemisme, pe tema destrămării acestei familii care ani la rând a fost un etalon de rezistenţă în faţa presiunilor mediatice, personale, mondene. Astăzi, Monica şi Irinel Columbeanu îşi dispută valorile etice, valorile materiale şi, nu în ultimul rând, un copil inocent. Unde vă plasaţi atunci când evaluaţi această dramă umană, acest stresant moment de cotitură?

Vă provocăm să ne fiţi alături marţi, 22 martie, începând cu ora 12.00 la o dezbatere televizată online pe această temă, pe site-urile Adevarul.ro şi Click.ro. La discuţii vor participa Cătălin Botezatu, Monica Tatoiu şi Dr. Cristian Andrei.