Dezbrăcatu’ a avut o copilărie grea

18 septembrie, 2015
Codrut Keghes copilarie grea jpeg

Odată cu primele zile de şcoală ale fiului său, Codruţ Kegheş îşi aminteşte de anii copilăriei sale nu tocmai liniştite.

„Taică-miu ungur, mama bulgăroaică. Şi eu român născut în Ploieşti.“ Aşa începe povestea cârcotaşului Codruţ Kegheş, care a stat primii săi doi ani în Ungaria. „Acolo aveam rude din partea tatălui, dar cu care nu prea am discutat. Dacă el ne-a lăsat la patru ani. Asta e. Am aflat că a murit în 2006, la vreo trei luni. Mă căuta soţia lui să semnez că n-am nicio pretenţie la avere“, a povestit el pentru adevarul.ro.

image

„Am avut un tată care m-a bătut la cap să nu dau la facultate şi să mă duc să mă angajez. Eram convins că îmi spunea aşa doar ca să nu mai plătească pensia alimentară. Mama, sărăcuţa, m-a crescut destul de greu. Ea a avut o viaţă foarte chinuită. Îmi povestea că atunci când a plecat tata a luat tot şi am dormit pe rogojină. Râdeau copiii de mine la grădiniţă că nu văd „Stan şi Bran“. Dar, uite că, sărăcuţa, a făcut eforturi şi am luat şi televizor“, îşi aminteşte el.

„Acum roata s-a inversat, eu am grijă de ea. Şi voi avea atâtea zile cât o să aibă. M-am gândit, oare de ce mama suferă de 15 ani în halul ăsta? Sau acum 15 ani să vină cineva şi să îmi zică: «Pentru următorii 15 ani vei avea de tras cu mama ta». 15 ani sunt mulţi ani... zi de zi! Nu e o săptămâna jumătate, nu e un an jumătate, sunt 15 ani! Copilul meu a văzut-o pe bunica lui în pat. Acum are şase ani şi o vede tot în pat. Mă rog, astea sunt de-ale mele, personale. Niciodată nu am forţat cu lucrurile astea, sunt ale mele“, a mai mărturisit el în cel mai sincer interviu al său pentru adevarul.ro. Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg