Dezvăluie tinereţea pielii într-un mod divin!

4 septembrie, 2015
PR divine15 mask packshot jpeg

L'OCCITANE DIVINE are o formulă nouă anti-îmbătrânire şi tehnici specifice pentru rezultate imediate.

image

Toată eficienţa şi senzorialitatea unui tratament facial profesionist poate fi experimentată de acum chiar acasă, cu ajutorul gamei DIVINE, care dispune de o formulă nouă şi o tehnică specifică de aplicare cu rezultate imediate. Laboratorul L’OCCITANE şi echipele sale Spa şi-au unit cunoştinţele pentru a crea Crema Mască Divine şi Aplicatorul Divine.

CREMA MASCĂ DIVINE a fost creată pentru a fi folosită în două moduri diferite: fie zilnic, ca o cremă pentru faţă, fie de două ori pe săptămână, ca o mască, conferind tenului o hidratare mult mai intensă. Crema Mască reuneşte proprietăţile remarcabile a trei ingrediente active naturale: Imortele - cu proprietăţi excepţionale anti-îmbătrânire, Untul de shea - cu incredibile proprietăţi nutritive şi Cistus – planta cu un efect imediat de relaxare. Formula unică Divine dezvăluie tinereţea pielii şi reface chiar şi tenul matur, foarte uscat, oferind un moment de confort şi pură relaxare.

Studiile clinice efectuate de specialiştii L`OCCITANE au demonstrat că, dacă este folosită zilnic, Crema DIVINE are efecte de:

  • Hidratare intensivă– 93%*
  • Relaxare imediată – 84%**
  • Odihnire – 87%**

APLICATORUL DIVINE, adjuvant în aplicarea Cremei Mască are un design inspirat de floarea preţioasă de imortele. Învăluit în aur de 24 de carate, Aplicatorul Divine este special creat pentru a se adapta formei mâinilor, dar şi nevoilor pielii. Partea netedă este pentru puncte de presiune şi mişcări de netezire, iar partea cu denivelări este recomandată pentru masajul feţei, gâtului şi decoletului.

Bucură-te de experienţa unui tratament profesional chiar acasă! Mai multe informaţii despre gama Imortele se găsesc pe http://ro.loccitane.com/Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE