Dezvăluiri din culisele familiei Jolie-Pitt! Cum sunt Brad şi Angelina ca părinţi?

29 mai, 2015
angelina si copiii 450977016 jpeg

Tuşele ascunse în pânza tabloului perfect al power couple-ului încep să scoată la lumină faţete neplăcute. Educaţia neortodoxă a copiilor, gelozii vechi şi certuri dramatice, expulzări din hoteluri şi terapii şocante – sunt câteva dintre dezvăluirile unor „apropiaţi“ care-au zguduit lumea Jolie-Pitt

Tuşele ascunse în pânza tabloului perfect al power couple-ului încep să scoată la lumină faţete neplăcute. Educaţia neortodoxă a copiilor, gelozii vechi şi certuri dramatice, expulzări din hoteluri şi terapii şocante – sunt câteva dintre dezvăluirile unor „apropiaţi“ care-au zguduit lumea Jolie-Pitt.

Şi, la început, a fost scandalul. Una dintre cele mai frumoase iubiri de la Hollywood s-a născut în sânul alteia, pe cale să se destrame. Acum zece ani, frumoasa rebelă Angelina Jolie şi bărbatul fatal Brad Pitt aveau să se îndrăgostească la filmările Mr. & Mrs. Smith. Dar vorbim de zece ani în care am luat parte la întemeierea celei mai admirate şi controversate familii din lume, urmărind fascinaţi o poveste de dragoste ca-n filme, în ciuda pronos­ticurilor. Doar a pornit dintr-o aventură extraconjugală, pe când Brad era însurat de câţiva ani cu Jennifer Aniston! Ne-au cucerit şi când au ales să adopte trei copii din cei şase născuţi în cinci ţări diferite. Am observat că „se poate!“: o familie normală în rândul celebrităţilor. Dar scandalul nu-i ocoleşte nici acum.

Cuplul Jolie-Pitt a copleşit publicul printr-o imagine de familie perfec­tă, susţinută de carierele lor de succes, de umanitarism intens şi de, se-nţelege, statutul de sex simboluri. Dar, mai important, de o viaţă personală misterioasă, atât de ferită de ochii curioşilor, că era imposibil ca fenomenul Brangelina – căci este, să recunoaştem, un fenomen! – să scape basma cu­rată în presă. Aşa se face că Angie şi Brad, care şi-au oficializat relaţia pe 23 august 2014, s-au trezit subiectul hot al momentului, graţie unor mărturi­siri ale unor apropiaţi, angajaţi ai familiei, care-au reuşit să ofere un aşa-zis insight mai mult sau mai puţin credibil.

image

Cuplul Brangelina, necenzurat!

Ne place de Angie. A părăsit lumea glamuroasă de ani buni, pentru a se dedica familiei şi proiectelor umanitare internaţionale. Ea însăşi o martiră în ochii multora, după ce a urmat două operaţii, în lupta cu cancerul: o du­blă mastectomie în 2013 şi una de extirpare a ovarelor, anul acesta. Două provocări dure atât pentru psihic, cât şi pentru fizicul ei, care-au convins, însă, multe femei să ia măsuri pentru a preveni boala. Pe principiul „ce-i prea mult strică“, Ambasadorul Bunăvoinţei ONU este catalogată acum drept „o scorpie foarte răzbunătoare, care o urăşte pe Jennifer Aniston, cu care încă rivalizează“. Ba mai mult, „îi place să pozeze într-un soi de Audrey Hepburn hippie, cu toate călătoriile ei altruiste în jurul lumii, dar totul este orchestrat“, atacă unul dintre „apropiaţii“ citaţi de publicaţia Star. Greu de crezut, când Angelina militează pentru drepturile femeii, educaţie şi refugiaţi de 14 ani încoace, de la prima sa vizită în Cambodgia, pe când filma pentru Lara Croft: Tomb Raider. Şi, desigur, a „mimat“ atât de bine, că a fost onorată cu premiul umanitar Jean Hersholt şi cu titlul de Dame a Ordinului britanic…

image

Brad a ajuns să fie numit „un prăjit şi jumătate“, controlat întru totul de soţia lui. „Îi tot spune lui Angie că se lasă de marijuana, dar e acelaşi tip pe care l-a cunoscut. El şi Jennifer erau fumători înrăiţi, dar se ascundea mai bine ca ea, lucru care i-a înstrăinat de prieteni.“ Într-adevăr, niciunul dintre cei doi actori nu are cu cine să petreacă timpul, în afară de copii. Să nu uităm că, la nunta prietenului său bun, George Clooney, starul de 51 de ani a lipsit, mai ales că între Angie şi soţia sus-numitului, Amal Alamuddin, există o rivalitate tacită în lumea actelor umanitare. Şi chiar actri­ţa de 39 de ani a recunoscut că nu are prieteni în afară de soţul ei: „Vorbesc cu familia mea, cu Brad… Nu prea am prieteni. De fapt, e singurul cu care pot vorbi“. Pe de altă parte, tocmai acest aspect i-a unit foarte profund, nelipsind însă, conform declaraţiilor unor angajaţi de-ai lor, cer­turile conjugale. „Înainte ca Brad s-o ceară de ne­vastă, au avut un an dificil. Abia aveau timp unul pentru celălalt – el promova filme, ea filma 18 ore pe zi pentru In the Land of Blood and Honey. Era convins că-l va părăsi (…) şi Brad dorea o cununie modestă, dar Angie n-a vrut să rateze o ocazie de-a o lovi pe fosta lui soţie cu surle şi trâmbiţe. A existat o competiţie între ele, gelozie şi resenti­mente“. Iar scena surprinsă de paparazzi pe 17 no­iembrie 2014, la balconul unui hotel din Sydney, certându-se aprins şi fumând ţigări, a alimentat speculaţia unui „divorţ iminent!“.

image

Părinţi 2.0 sau o educaţie extremă?

Sunt varianta modernă de părinţi, care-şi lasă odraslele – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne – să-şi exploreze identitatea, purtându-i cu ei în di­ferite colţuri ale lumii pentru a deprinde culturile internaţionale. Însă nici stilul neortodox de a-şi creşte copiii nu a fost ocolit în noile dezvăluiri despre viaţa lor de familie. „Copiii aceia sunt săl­batici, ţipă întruna, fie că e zi sau noapte“, spune un apropiat al cuplului. „Şi sunt foarte dezordo­naţi, au fost daţi afară din cauza lor din 12 ho­teluri, în doi ani!“, casa lor fiind mereu „plină de cutii de junk food, de grămezi de jucării, haine şi gândaci morţi“. Greu de crezut, când Brad a admis că-şi disciplinează copiii fie prin activităţi creati­ve, fie prin sport ori vizite la muzee internaţio­nale şi, în cazul lui Angie, la filmări, pentru a se obişnui cu responsabilităţile.

image

O armată de „ajutoare“

În staff-ul Brangelinei există, totuşi, ajutoare de nădejde. Pe lângă bodygu­arzi, cuplul a angajat „trei pro­fesori full-time care să predea şase ore zilnic“ copiilor lor. Şase dădace – câte una pentru fiecare, plătite cu 150.000 de dolari fiecare pentru a-i îngriji cum se cuvine – îi supraveghează ziua, iar în timpul nopţii sunt angajate alte două bone. O altă mărturisire din „interior“ vorbeşte des­pre faptul că „vlăstarii“ Jolie-Pitt, dintre care cei mari au învăţat la Lycée Français, nu au voie să vorbească în engleză. „Vorbesc fluent franceza, principala limbă folosită la ei în casă. Vorbesc şi spaniolă, cambodgiană, vietnameză şi etiopiană“, lucru care ajută când sunt plecaţi. Fapt confirmat şi de actor: „Să locuieşti în diferite locuri ale lumii e cel mai bun lucru pe care l-am oferit copiilor“.

O zi din viaţa unui Jolie-Pitt

Scenariul decurge ca-ntr-un film: imaginaţi-vă o moşie cu cinci case – una de joacă, una doar pen­tru cuplu – în Los Feliz, Los Angeles, cu o curte spaţioasă. Cu toţii se trezesc devreme. În timp ce Brad face micul dejun, Angie îşi face exerciţiile fizice sau practică ţipatul, terapia bizară cu care combate accesele de nervi. „O face aproape zilnic – mai ales când se ceartă cu Brad sau cu echipa de filmare, ori când este stresată de copii“, declară unul dintre foşii angajaţi. „Face o baie, îşi afundă capul în apă şi ţipă“. Cei şase copii au următoarea rutină: şcoală, sport şi activităţi creative, dar şi în­tâlniri cu copiii altui cuplu celebru, Gwen Stefani şi Gavin Rossdale, care îi au pe Kingston şi Zuma – Apollo, al treilea lor fiu, are doar un an. „Dacă suntem plecaţi pentru mult timp, îi luăm şi pe prietenii copiilor cu avionul, ca să stea împreună“, spune actorul din Fury. Când copiii dorm, „Brad îşi face un sendviş şi bea o bere în faţa televizo­rului, în timp ce Angelina adoarme pe canapea la nouă seara“.

Sunt aspecte mai mult sau mai puţin credi­bile despre cea mai iubită familie din lume. Pornind de la certurile surprinse de papa­razzi, la interviurile în care amândoi re­cunosc că au o viaţă de cuplu cu bune şi cu rele, ne putem da seama că Angie şi Brad trăiesc o poveste. Una de dra­goste, cu tot cu obstacolele din basme, care împlineşte anul acesta zece ani. Şi, în ciuda speculaţiilor din presă, una care se scrie în continuare.

File de jurnal

image

Bibi Barba, o artistă solicitată de familia Jolie-Pitt pentru a le preda cursuri de artă, oferă detalii neştiute publicului despre juniorii Jolie-Pitt.

„Când un SUV negru a oprit în faţa casei mele, eram intrigată: cine era clientul meu misterios?“, îşi aminteşte australianca an­gajată în secret de Angelina pentru a preda cultura aborigenă acasă, la vila ei şi-a lui Brad din Sydney. „Am văzut vila imensă, înconjurată de cel puţin zece paznici, iar când am văzut-o pe Angie, nici nu mai pu­team să vorbesc“. Însă actriţa i-a vorbit cu căldură. „Cultura ta este cea mai veche din lume“, a întâmpinat-o vedeta, făcând o ple­căciune budistă în semn de respect, declară Bibi pentru Woman’s Day. „Vreau să învăţ despre cultura ta. Casa mea e acum şi casa ta, te rog, spune-mi Angie“. Shiloh a apărut de nicăieri, îmbrăcată lejer şi prezentându-se imediat: „Bună, sunt Shi“. Din fericire, nu s-a prezentat cu numele de John, cum s-a zvonit în ultima vreme că-i place să-şi spu­nă. Imediat a apărut şi „Vivi“ cea de 6 ani, în timp ce frăţiorul ei geamăn, Knox, stătea tăcut ceva mai departe. „Ea e cea mai mică, dar şi cea mai autoritară, pe când el e crea­tivul familiei“. „Iar eu sunt Z!“, s-a prezentat şi Zahara, fiica adoptată din Etiopia. „Ea e cea mai tăcută“, admite profesoara. Mad­dox, cel mai mare dintre fraţi, şi Pax au pre­ferat să nu spună nimic. „Maddox este cel mai studios, în timp ce Pax e pus pe glume“. Toţi erau înconjuraţi de şase bone în jurul vârstei de 30 de ani. Tot Shiloh a iniţiat conversaţia: „Pot să te ajut cu ceva?“. „E atât de prietenoasă şi de deschisă!“, spune Bibi. Când a început cursul de artă aborigenă de cinci ore, i-a rugat pe copii să deseneze simboluri prin care să transmită povestea identităţii lor. Şi a rămas uimită de desenul lui Knox, care a creionat cercuri înlănţuite. „Oriunde mergem, mergem împreună“, a explicat el. Zahara, în schimb, a fost pusă pe glume, în timp ce Maddox se concentra la lecţie, iar Pax îşi compara desenul cu al fraţilor săi. Knox a fost cel care a impresi­onat-o prin creativitate. După lecţie, copiii au sărit în braţele mamei lor, pentru a se lăuda cu de­senele lor. „Se vede că i-a învăţat că suntem cu toţii oameni, că ve­nim din diferite zone ale lumii, dar că trebuie să ne arătăm dragoste şi res­pect“, a conchis Bibi.

Sursă foto: Guliver/Splash/Getty Images/Hepta/Rex Features/InstagramRecente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE