Dezvăluiri halucinante! Cartea lui Rebel Wilson zguduie liniştea Casei Regale britanice

23 aprilie, 2024

În cartea sa de memorii, "Rebel Rising", actrița australiană a dezvăluit că un membru al Familiei Regale a invitat-o la o petrecere unde i s-ar fi oferit substanțe ilegale, după cum relatează "The Sun".

Rebel Wilson e la fel de rebelă în declaraţii, ca şi în viaţa ei de zi cu zi. FOTO: Instagram
Rebel Wilson e la fel de rebelă în declaraţii, ca şi în viaţa ei de zi cu zi. FOTO: Instagram

În timp ce Familia Regală britanică încearcă să păstreze aparențele câtă vreme Kate Middleton și Regele Charles al III-lea se luptă cu cancerul, dezvăluirile unei populare actrițe ar putea să tulbure și mai mult echilibrul familiei Windsor. După cum a relatat '"The Sun", Rebel Wilson, cunoscută pentru rolul său din "Pitch Perfect" şi pentru relaţia sa cu Ramona Agruma, a dezvăluit în cartea sa de memorii "Rebel Rising" că a participat la o petrecere de amploare organizată de un membru al Coroanei britanice, fără a-i dezvălui numele. Capcana? Petrecerea a avut ca temă Evul Mediu și a inclus o orgie alimentată cu droguri.

În volumul său, Rebel Wilson a precizat că a fost invitată să participe la această petrecere organizată la o fermă din Los Angeles, în Statele Unite: "Am fost invitată în ultimul moment la petrecerea unui miliardar din domeniul tehnologiei. Tipul care m-a invitat - care era al cincisprezecelea sau al douăzecilea Windsor în ordinea succesiunii - îi spusese prietenului meu bărbat: "Avem nevoie de mai multe fete"".

Care era atmosfera? Iată cum o descrie Rebel Wilson: "Petrecerea a fost o nebunie. Bărbații făceau turniruri călare pe un câmp, iar fetele îmbrăcate în sirene erau în piscină. Deodată, la ora 2 dimineața, un tip iese cu o tavă mare plină cu ceea ce pare a fi o tonă de dulciuri. M-am întrebat dacă sunt bomboane, iar tipul care ținea tava a spus că este MDMA, iar eu m-am întors spre scriitorul cu care vorbeam, confuză. El a spus: "Oh, este pentru orgie... orgiile încep de obicei la ora asta la evenimente de genul acesta"".

Prinţul Harry a fost sincer cu privire la consumul de droguri

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze pentru "The Sun" în vreun fel evenimentul la care ar fi fost prezent un misterios membru al Familiei Regale britanice. Dezvăluirile lui Rebel Wilson reprezintă, totuși, o pată pe dosarul unui membru important al Coroanei. Prințul Harry a fost remarcat de mai multe ori în tinerețe că ar fi consumat droguri. În martie 2023, Ducele de Sussex a vorbit deschis despre dependențele sale din trecut într-un schimb de replici mediatizate cu Dr. Gabor Maté, specialist în traume din copilărie.

Când a fost întrebat despre relația sa cu cocaina, fratele Prințului William a spus cu toată transparența: "Nu mi-a făcut nimic. A fost mai mult o chestie socială. Cu siguranță, mi-a dat un sentiment de apartenență. De asemenea, m-a făcut să mă simt diferit de cum mă simțeam eu, ceea ce este un fel de scop". În timpul acelei conversații, el mărturisise, de asemenea, că a consumat substanțe psihedelice, cum ar fi ayahuasca: "A fost o curățare a parbrizului, îndepărtând filtrele din viață, ca pe Instagram. A luat totul de pe mine".

Volumul "Rebel Rising" al actriţei Rebel Wilson intră, în următoarele zile, în turneu de promovare în Marea Britanie. Şi, pe lângă dezvăluirile incisive la adresa Familiei Regale, este condimentată şi cu atacuri făţişe la adresa lui Sacha Baron Cohen - care a şi încercat amânarea publicării cărţii.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg