Dezvăluiri incredibile la Pro TV! De câte ori pe zi fac sex Moroşanu şi Brigitte: „Ce armăsar are lângă ea?“

6 martie, 2019
1 brigitte si morosanu jpg jpeg

Ediţia din 5 martie a emisiunii „Ferma“, difuzată de Pro TV la ore de maximă audienţă, a fost presărată cu fel şi fel de momente interzise minorilor.

Dacă Ioana Filimon a fost arătată pe post topless, fără ca imaginile să fie blurate, iar tot ea a fost protagonista unor scene erotice alături de Diana Belbiţă, în centrul atenţiei au fost şi Cătălin Moroşanu şi Brigitte Năstase.

La un moment dat, concurenţii de la „Ferma“ au jucat „Adevăr sau Provocare“, iar Cătălin Moroşanu a fost întrebat de Diana Belbiţă de câte ori face sex cu soţia lui într-o săptămână. Sportivul a spus că face sex cu soţia lui de cel mult două ori pe săptămână, iar răspunsul lui i-a luat prin surprindere pe concurenţi, care au început să râdă de aceasta şi să spună că nu îl înţeleg.

Apoi, Brigitte Năstase a făcut o dezvăluire în urma căreia Cătălin Moroşanu a rămas uimit: „Nu toată lumea e ca noi. Ăsta al meu e obsedat. De două ori pe zi fac sex. Să zicem că e aşa pentru că suntem la început. Iar cel cu care am fost înainte voia de trei ori pe zi. Într-o noapte am făcut-o şi de şapte ori“.

„Brigitte este incredibilă. Cum spune ea aşa, că o oră. Pe mine mă înspăimântă aşa... O oră în fiecare zi cu o femeie...O iei pe arătură. Ce armăsar are lângă ea? Cum să facă sex şapte ore? Există nişte şoareci care fac sex o săptămână încontinuu şi apoi mor. Năstase nu mai moare? Văd că încă e în viaţă! Dacă face sex şapte ore, toţi bărbaţii o să fugă de ea“, a fost replica lui Moroşanu.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg