Diana Bianca are un nou proiect la Prima TV. De la afaceri, la televiziune: "Am trei emisiuni pe care le realizez şi prezint"

11 iunie, 2020
5 diana bianca jpg jpeg

Diana Bianca nu este aşa de cunoscută publicului larg, a câştigat teren prin câteva apariţii televizate şi prin povestea ei în domniul afacerilor. Acum iubeşte televiziunea! După două proiecte în media, Diana Bianca începe un nou proiect la Prima TV.

Cameleoonia by Diana Bianca este noua rubrică pe care vedeta o lansează sâmbătă, 13 iunie, în cadrul emisiunii Secrete de stil difuzată de la ora 11:00 la Prima TV. Diana Bianca nu este deloc străină de lumea showbiz-ului! Proiectul de la Prima TV este al 3-lea de acest gen pentru vedetă.

2 diana bianca la prima tv 1 jpg jpeg

Diana este prezentatoarea emisiunii My Cliniq by Diana Bianca (Nova TV), o emisiune interviu cu vedete şi persoane publice. Până în prezent, Diana a realizat interviuri cu Mihai Leu, Anamaria Prodan, Ianna Novac, Alin Gălăţescu, Florina Mărcuţă, Irina Wagner, Graziella, Tavi Clonda.

Bifează acum o nouă reuşită, aceasta poate fi urmărită la Prima TV, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:00.

Diana Bianca, primele declaraţii despre noul proiect de la Prima TV

"Propunerea venită din partea postului Prima TV a fost una care m-a bucurat foarte mult. Practic, pe parcursul ultimului an, am trecut din postura de invitată a diferitelor posturi TV la cea de prezentator – realizator TV. A fost o trecere la care nu m-aş fi gândit şi pe care nu am anticipat-o. Prima emisiune proprie am avut-o la Nova TV şi le mulţumesc pentru încrederea avută în mine. A urmat o emisiune a mea la Wowbizz şi, deşi ambele proiecte continuă, am acceptat cu entuziasm şi propunerea postului Prima TV.

În momentul de faţă am trei emisiuni pe care le realizez şi prezint. Este un sentiment extraordinar această trecere dintr-o parte a alta a microfonului. E o chestiune de paradigmă, se schimba absolut totul într-un mod extraordinar. Ceea ce sper eu de la emisiunile mele este ca, după fiecare încheiere a lor, telespectatorii să rămână cu ceva în plus.

Cu nişte informaţii, cu un plus de încredere în ei sau poate doar cu o stare de bine. În noi toţi se află un potenţial imens aflat în stare latentă, care aşteaptă să fie trezit. Iar eu asta îmi doresc să fac. Să ajut fiecare persoană care ne va urmări să devină tot mai bună, cu fiecare zi. Pentru că putem sta în natura noastră şi e timpul să ne reamintim asta.", a dezvăluit Diana Bianca.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg