Diana Bişinicu, revoltată la înmormântarea lui Marcel Toader, naşul ei: “La bine suntem împreună, dar pe ultimul drum dispare toată lumea”

8 august, 2019
7 diana bisinicu marcel toader jpg jpeg

Despărţire cu lacrimi! Marcel Toader a fost înmormântat, ieri, la Cumpăna. Omul de afaceri a fost condus pe ultimul drum de familie, câţiva prieteni apropiaţi şi foştii colegi de la rugby.

Vedetele din showbiz, dar şi oamenii pe care Marcel i-a omenit de-a lungul timpului au preferat să lase uitarea să se aştearnă şi nu şi-au făcut apariţia la ceasul despărţirii. Fina omului de afaceri, Diana Bişinicu, a trăit intens acest eveniment şi, printre lacrimi, a ţinut să îşi mărturisească supărarea.

''Naşule, te-am condus pe ultimul drum...Rugbyştii tai, familia şi cei mai apropiaţi prieteni au fost lângă tine, dar unde au dispărut Naşule cei cu care făceai petreceri până dimineaţa, cei care intrau la Bleu Ciel la piscină fără să plătească şi care făceau petreceri în locaţia ta fără să le percepi nicio taxă?! Tare mult m-a durut asta şi cred că şi pe tine, stând deasupra noastră şi observând ce se întâmplă sau poate nu, că tu nu aveai aşteptări de la nimeni!'', a mărturisit solista.

''Asta e durerea cea mai mare. La priveghi nu era nici unul dintre aceşti oameni care au mâncat pe spinarea lui. La bine suntem împreună, dar pe ultimul drum dispare toată lumea”, a mărturisit Diana Bişinicu printre lacrimi, la înmormântare.

4 marcel2 jpg jpeg

Fiul omului de afaceri, Maximilian, a trecut cu greu peste această zi, dar, cu amintirea părintelui său în suflet, s-a luptat să reziste."Tată, azi te-am văzut pentru ultima oară! Dar vei fi mereu în sufletul meu! Odihneşte-te în pace, tată! Meriţi din plin! Ştiu că în momentul ăsta ţi-ai găsit pacea mult căutată! Din păcate, eu, azi, am primit încă o veste groaznică, tocmai ce am mai pierdut un prieten! Odihneşte-te în pace, Cătălin Becheanu! Condoleanţe familiei îndurerate! Nu ştiu ce să mai zic", a scris Maximilian pe Facebook.

                                  Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg