Diana Dumitrescu şi Denise Rifai, duelul celor două "ladies in red" pe podiumul de modă

2 decembrie, 2022

În cel mai nou show fashion semnat de Alin Gălăţescu, cele două vedete au purtat ţinute similare, care le-au evidenţiat trupurile de invidiat.

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg

Un nou regal de modă din seria Soirées de la Mode, pus în scenă la Arcub de Alin Gălăţescu ca tribut adus marelui creator de modă Valentino Garavani, la împlinirea celor 90 de ani de viaţă, 60 de ani de brand şi 45 de ani de creaţie, a reunit designerii români şi vedetele autohtone într-o nouă demonstraţie de haute-couture.

În cadrul evenimentului, un număr de 20 de designeri şi-au prezentat colecţiile-capsulă, inspirate din creaţia lui Valentino, piesele vestimentare fiind prezentate de peste 70 de manechine, printre care 20 de persoane publice, care au defilat pe fundalul sonor asigurat de tenorul Alin Stoica, singurul artist liric român care deţine un premiu Pavarotti.

După figura frumoasă făcută în show-ul aniversat al designerului Eli Lăslean, care tocmai a sărbătorit 30 de ani de prezenţă în moda românească cu un show de modă cu 30 de manechine celebre şi personalităţi, prezentatoarea de televiziune Denise Rifai a fost cooptată şi în acest proiect, ea defilând pentru două branduri: Ellis Luxury, al aceleiaşi Eli Lăslean, şi Mitiliane Couture. Ambele rochii au fost în acea nuanţă definitorie "roşu Valetino", dar în două modele diferite: una de gală, din tafta, prinsă pe un umăr şi cu un fald decorativ lateral, iar cealaltă pe corset, foarte sexy, din multiple straturi de tule, cu fustă "rândunică" ce crea o trenă spaniolă şi care îi lăsa la vedere picioarele lungi şi subţiri.

Diana Dumitrescu a fost una dintre muzele designerului Denis Predescu, care a îmbrăcat-o într-o rochie roşie extrem de senzuală, cu un body de dantelă creat pe un consert pe balene şi o fustă din voal, ca un tutu reinterpretat, cu trenă lungă transparentă. Outfitul îi lăsa la vedere aproape întreg piciorul drept.

Două apariţii magnifice, de "ladies in red" autentice, senzuale, fatale, care le-a evidenţiat trupurile de sirenă.

FOTO: Remus Nicolaescu, Ştefan Ovidiu, Vlad Mihăilescu



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg