Diana Dumitrescu şi Denise Rifai, duelul celor două "ladies in red" pe podiumul de modă

2 decembrie, 2022

În cel mai nou show fashion semnat de Alin Gălăţescu, cele două vedete au purtat ţinute similare, care le-au evidenţiat trupurile de invidiat.

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg

Un nou regal de modă din seria Soirées de la Mode, pus în scenă la Arcub de Alin Gălăţescu ca tribut adus marelui creator de modă Valentino Garavani, la împlinirea celor 90 de ani de viaţă, 60 de ani de brand şi 45 de ani de creaţie, a reunit designerii români şi vedetele autohtone într-o nouă demonstraţie de haute-couture.

În cadrul evenimentului, un număr de 20 de designeri şi-au prezentat colecţiile-capsulă, inspirate din creaţia lui Valentino, piesele vestimentare fiind prezentate de peste 70 de manechine, printre care 20 de persoane publice, care au defilat pe fundalul sonor asigurat de tenorul Alin Stoica, singurul artist liric român care deţine un premiu Pavarotti.

După figura frumoasă făcută în show-ul aniversat al designerului Eli Lăslean, care tocmai a sărbătorit 30 de ani de prezenţă în moda românească cu un show de modă cu 30 de manechine celebre şi personalităţi, prezentatoarea de televiziune Denise Rifai a fost cooptată şi în acest proiect, ea defilând pentru două branduri: Ellis Luxury, al aceleiaşi Eli Lăslean, şi Mitiliane Couture. Ambele rochii au fost în acea nuanţă definitorie "roşu Valetino", dar în două modele diferite: una de gală, din tafta, prinsă pe un umăr şi cu un fald decorativ lateral, iar cealaltă pe corset, foarte sexy, din multiple straturi de tule, cu fustă "rândunică" ce crea o trenă spaniolă şi care îi lăsa la vedere picioarele lungi şi subţiri.

Diana Dumitrescu a fost una dintre muzele designerului Denis Predescu, care a îmbrăcat-o într-o rochie roşie extrem de senzuală, cu un body de dantelă creat pe un consert pe balene şi o fustă din voal, ca un tutu reinterpretat, cu trenă lungă transparentă. Outfitul îi lăsa la vedere aproape întreg piciorul drept.

Două apariţii magnifice, de "ladies in red" autentice, senzuale, fatale, care le-a evidenţiat trupurile de sirenă.

FOTO: Remus Nicolaescu, Ştefan Ovidiu, Vlad MihăilescuRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}