Diana Munteanu a stat în preajma celebrităților la Grand Prix-ul din Monaco. Iată alături de ce vedete s-a fotografiat

2 iunie, 2022

Weekendul trecut, vedeta Antenei 1 a urmărit cea mai tare cursă de pe Coasta de Azur de pe un iaht de 5 stele!

Diana Munteanu Grand Prix Monaco (3) jpg

Diana Munteanu a avut parte una dintre cele mai pline de adrenalină experiențe. Vedeta a avut șansa de-a fi în punctul terminus al distracției, pe Coasta de Azur, unde, odată cu încheierea Festivalului de Film de la Cannes, lumea bună s-a mutat la Monte Carlo, pentru cel mai stylish eveniment automobilistic european: Grand Prix-ul din Monaco.

Aglomerație de iahturi în port, mașini de lux parcate peste tot, motoare turate, vedete din showbiz, manechine internaționale, evenimente fashion și mese cu stele Michelin. Cam așa s-ar rezuma weekendul de top din Principat, cel mai aglomerat de peste an, care aduce prestigiu, dar și fonduri uriașe micului stat.

Printre vedetele internaționale sosite să-i vadă pe cei mai buni piloți ai lumii întrecându-se pe circuitul de pe Riviera Franceză s-a aflat și o vedetă din România: frumoasa Diana Munteanu, care a trăit cel mai cool weekend.

Diana Munteanu Grand Prix Monaco (7) jpg

„N-aș fi experimentat niciodată o cursă de F1 în felul în care am făcut-o acum! Transport cu elicopter, barcă, vizionarea cursei de pe un yacht de 5*, cu view perfect, șansa să-i vad de aproape pe cei mai buni piloți de F1, toate într-un carusel de emoții EPICE, pe care nu le am mai trăit până acum!“, a spus emoționată Diana Munteanu despre oportunitatea oferită de Red Bull și Poker Stars Casino.

De altfel, cursa de la Monaco a fost câștigată de mexicanul Sergio Perez, de la Red Bull Racing, vedeta Antenei 1 fotografiindu-se cu Christian Horner, șeful echipei Red Bull, cât și cu un alt favorit, tânărul Max Verstappen.

„Cea mai frumoasă experiență din viața mea! Un weekend de vis la F1 Monaco“, l-a decretat Diana Munteanu, care a avut ocazia să facă și plajă la Nisa, expunându-și fabulosul trup sub soarele francez.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg