Diana Munteanu are emisiune duminică, dar sâmbătă a fost cu fiul ei la Paris

1 mai, 2022
Diana Munteanu la Paris cu fiul ei, David Niculescu (2) jpg

Vedeta Antenei 1 a fugit pentru o zi în Oraşul Luminilor, împreună cu băiatul ei, David.

O ştim că-i plac vacanţele, mai ales cele de peste vară, undeva la soare, la plajă, dar acum şi-a bătut propriul record de spontaneitate. Diana Munteanu n-a mai stat pe gânduri când a venit vorba să aleagă un loc inedit pentru petrecerea timpului cu fiul ei şi a decis să dea o fugă până la Paris, pentru o zi de vacanţă spontană.

"Plecarea la Paris a fost cea mai bună decizie! Ne-am plimbat, ne-am bucurat de tot ceea ce am văzut şi, cel mai mult, am petrecut timp împreună, altfel", spune Diana Munteanu, care a împărtăşit cu fanii ei internauţi câteva instantanee realizate în capitala Franţei, în zona Turnului Eiffel.

Prezentatoarea emisiunii "Neatza de weekend" s-a bucurat de-un city break complet neprogramat, în care s-a plimbat cu David de-a lungul Senei şi pe bulevardul Champs-Élysées, a dat o raită prin magazinele de firmă şi s-a aşezat pe terasa unei cafenele cochete, unde, ce să vezi, a şi gustat dintr-un desert delicios comandat de fiul său - una dintre slăbiciunile Dianei, care altfel e foarte atentă la silueta ei.

stanga
dreapta
Diana Munteanu la Paris cu fiul ei, David Niculescu (3) jpg
Diana Munteanu la Paris cu fiul ei, David Niculescu (1) jpg
Diana Munteanu la Paris cu fiul ei, David Niculescu (2) jpg
Diana Munteanu la Paris cu fiul ei, David Niculescu (4) jpg
Diana Munteanu la Paris cu fiul ei, David Niculescu (5) jpg

La rândul lui, David, fiul Dianei Munteanu şi al antrenorului de fotbal Claudiu Niculescu care va împlini în iunie 12 ani, a fost foarte zâmbitor şi chiar s-a lăsat fotografiat - el care, de când a început să ia mult mai în serios antrenamentele de fotbal, a devenit mai independent şi nu prea mai stă la pozat.

Cei doi au stat în Paris până seara, când miile de luminiţe ale Turnului Eiffel s-au aprins, desenându-i silueta simbolică pe fundalul oraşului.

Această escală la Paris a fost binevenită, fiind o zi relaxantă cu soare care a înlocuit cu brio o zi înnorată la Bucureşti şi o amintire care îi va face pe Diana şi David să zâmbească peste ani.

FOTO: arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg