Diana Pârvu este însărcinată cu primul copil. Ce probleme a întâmpinat vedeta

4 noiembrie, 2020
8 diana parvu e insarcinata cu primul copil 2 jpg jpeg

După mai multe încercări, după speranţe şi dorinţe intense, Diana Pârvu a rămas însărcinată. Vedeta a făcut publică vestea la TV, la Pro TV. A anunţat că s-a confruntat cu probleme. 

În emisiunea La Măruţă de la Pro TV Diana Pârvu a anunţat că este însărcinată. Cătălin Măruţă a felicitat-o. Acolo vedeta şi-a spus povestea, cum medicii i-au spus că se luptă cu endometrioza. 

Este în al doilea trimestru de sarcină, iar anul următor îşi va strânge la piept bebeluşul. 

"A fost o zi plină de emoţii. În sfârşit pot cea mai frumoasă veste pe care am primit-o în urmă cu 3 luni jumătate: SUNT ÎNSĂRCINATĂ!!!!!! Am ales să fac public acest lucru @lamaruta_protv , tocmai pentru a transmite un mesaj tuturor femeilor care şi-au pierdut speranţa în lupta cu endometrioza. Orice este posibil, trebuie doar să continui să crezi. Eu sunt dovadă vie că se poate să fii mama , în ciuda tuturor statisticilor. ❣️❣️❣️❣️❣️ Mulţumesc mult pt invitaţie @lamaruta_protv @protv_romania", a transmis vedeta.

4 diana parvu e insarcinata cu primul copil 3 jpg jpeg

Ce este endometrioza

Endometrioza este o afecţiune cu frecvenţa mare la femeile tinere şi este una dintre principalele cauze de infertilitate feminină. Endometrioză este, de multe ori, o afecţiune dureroasă, care înseamnă creşterea în afară uterului a ţesutului (denumit endometru) care căptuşeşte uterul pe interior şi care sângerează la fiecare menstruaţie. Cel mai frecvent, endometrioză implică ovarele, trompele uterine, vaginul şi membrană care acoperă pelvisul. Uneori, ţesutul endometrial se poate răspândi către organele din zona pelvină şi poate apărea pe suprafaţă externă a intestinului subţire sau gros, a ureterelor (tuburi care unesc rinichii de vezica urinară) şi a vezicii urinare. Rareori, ţesutul endometrial se dezvoltă la nivelul pleurei (membrană care acoperă plămânii) sau al pericardului (membrană care înveleşte inima), scrie reginamaria.ro.

Cine e Diana Pârvu

Diana Pârvu, ştirista Kanal D, realizatoarea rubricii “Codul Fericirii" din cadrul Ştirilor Kanal D, dar şi prezentatoarea rubricii Meteo a decis că e vremea unei noi schimbări în august 2018. Atunci ea a încheiat colaborarea cu postul turcesc şi a dat curs unei noi provocări profesionale. 

“Buna ziua oameni frumoşi, Vreau să vă spun că începând de astăzi colaborarea mea cu Kanal D s-a încheiat. Am acceptat o nouă provocare, într-un alt domeniu, proiect despre care o să vă spun mai multe în curând. Televiziunea a fost şi va rămâne prima mea dragoste. Au fost 8 ani minunaţi în care am trăit poate cele mai frumoase momente din viaţa mea. Acesta este motivul pentru care nu exclud ca într-o zi să revin în faţa dumneavoastră, pe micile ecrane.

Până atunci, vă invit să ţinem legătura în mediul online, pe paginile mele de Facebook, Instagram şi Youtube, unde o să vă ţin la curent cu tot ce mi se întâmplă. În plus, mâine voi posta primul meu vlog care sper să vă placă! Vă mulţumesc pentru că îmi sunteţi alături! Va pup şi vă iubesc pe toţi!”, a transmis în urmă cu doi ani Diana. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg