Diana și Dan Șucu, de nedespărțit după mai bine de 16 ani de relație

16 februarie, 2023

Sunt împreună la muncă, acasă, pe stadion la meciurile de fotbal, iar recent Diana Șucu și Dan Șucu și-au sărbătorit iubirea și de Ziua Îndrăgostiților.

diana lascarescu dan sucu cununie civila 1 jpeg

„Două suflete pereche care și-au găsit calea unul spre celălalt , prin forța destinului”, scria într-o postare pe Instagram Diana Șucu despre ea și soțul ei, Dan Șucu, cunoscut om de afaceri și investitor la „Imperiul Leilor”, emisiunea difuzată la Pro TV.

Trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproximativ 16 ani de zile, au și doi băieți împreună, și zilnic celebrează dragostea prin gesturi mici, dar semnificative. Fosta prezentatoare de televiziune a recunoscut într-o postare în mediul online că Ziua Îndrăgostiților a fost un bun prilej pentru a-și dezvălui din nou sentimentele unul pentru altul.

Au pozat ca tinerii îndrăgostiți, foarte apropiați și cu zâmbetul până la urechi: „Și noi am sărbătorit”, a anunțat Diana Șucu, care îi alături lui Dan Șucu în toate proiectele sale. Cei doi fac echipă și la muncă, dar și acasă.

Povestea de dragoste dintre Diana și Dan Șucu

La doar 21 de ani, Dan Șucu s-a căsătorit cu Camelia Șucu, cea care i-a fost alături până în anul 2007. Rodul iubirii dintre cei doi sunt cele două fete pe care le au împreună. Omul de afaceri a plecat de acasă, iar Camelia Șucu a recunoscut apoi că nu i-a fost ușoară separarea. „Nu a fost ușor să trăiesc asta, când mi s-a spus că pleacă de acasă, am luat mașina și am plecat să conduc, pentru ca mă relaxează…

Noi nu am avut comunicare și nu am avut comunicare de la început, iar cea mai mare greșeală a mea a fost să cred că are dreptate și că este din vina mea. Am plâns mult în perioada aceea și am refulat în sport, făceam sport până la epuizare”, a spus Camelia Șucu pentru life.ro.

Ulterior, în 2007, Dan Șucu s-a căsătorit cu Diana Lăscărescu, fosta prezentatoare TV. După mariaj, ea a luat numele soțului și a renunțat la televiziune. „Eu cred în sufletul pereche, în acea persoană care te iubeşte aşa cum ai nevoie să fii iubit. Ştii, atunci când l-am întâlnit pe Dan, am avut un puternic sentiment de déjà-vu, deşi nu-l mai văzusem niciodată până atunci.

Soţul meu este sufletul meu pereche. Şi, uite, nu este dimineaţă în care să nu ne spunem «Te iubesc!». Împlinirea mea cea mai mare este o căsătorie fericită, plină de dragoste. Cheia unui mariaj fericit este păstrarea chimiei dintre parteneri”, dezvăluia Diana Șucu în urmă cu ceva vreme.Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg