Diana și Dan Șucu, de nedespărțit după mai bine de 16 ani de relație

16 februarie, 2023

Sunt împreună la muncă, acasă, pe stadion la meciurile de fotbal, iar recent Diana Șucu și Dan Șucu și-au sărbătorit iubirea și de Ziua Îndrăgostiților.

diana lascarescu dan sucu cununie civila 1 jpeg

„Două suflete pereche care și-au găsit calea unul spre celălalt , prin forța destinului”, scria într-o postare pe Instagram Diana Șucu despre ea și soțul ei, Dan Șucu, cunoscut om de afaceri și investitor la „Imperiul Leilor”, emisiunea difuzată la Pro TV.

Trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproximativ 16 ani de zile, au și doi băieți împreună, și zilnic celebrează dragostea prin gesturi mici, dar semnificative. Fosta prezentatoare de televiziune a recunoscut într-o postare în mediul online că Ziua Îndrăgostiților a fost un bun prilej pentru a-și dezvălui din nou sentimentele unul pentru altul.

Au pozat ca tinerii îndrăgostiți, foarte apropiați și cu zâmbetul până la urechi: „Și noi am sărbătorit”, a anunțat Diana Șucu, care îi alături lui Dan Șucu în toate proiectele sale. Cei doi fac echipă și la muncă, dar și acasă.

Povestea de dragoste dintre Diana și Dan Șucu

La doar 21 de ani, Dan Șucu s-a căsătorit cu Camelia Șucu, cea care i-a fost alături până în anul 2007. Rodul iubirii dintre cei doi sunt cele două fete pe care le au împreună. Omul de afaceri a plecat de acasă, iar Camelia Șucu a recunoscut apoi că nu i-a fost ușoară separarea. „Nu a fost ușor să trăiesc asta, când mi s-a spus că pleacă de acasă, am luat mașina și am plecat să conduc, pentru ca mă relaxează…

Noi nu am avut comunicare și nu am avut comunicare de la început, iar cea mai mare greșeală a mea a fost să cred că are dreptate și că este din vina mea. Am plâns mult în perioada aceea și am refulat în sport, făceam sport până la epuizare”, a spus Camelia Șucu pentru life.ro.

Ulterior, în 2007, Dan Șucu s-a căsătorit cu Diana Lăscărescu, fosta prezentatoare TV. După mariaj, ea a luat numele soțului și a renunțat la televiziune. „Eu cred în sufletul pereche, în acea persoană care te iubeşte aşa cum ai nevoie să fii iubit. Ştii, atunci când l-am întâlnit pe Dan, am avut un puternic sentiment de déjà-vu, deşi nu-l mai văzusem niciodată până atunci.

Soţul meu este sufletul meu pereche. Şi, uite, nu este dimineaţă în care să nu ne spunem «Te iubesc!». Împlinirea mea cea mai mare este o căsătorie fericită, plină de dragoste. Cheia unui mariaj fericit este păstrarea chimiei dintre parteneri”, dezvăluia Diana Șucu în urmă cu ceva vreme.



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg