Diana Șucu l-a sărbătorit cu fast pe cunoscutul om de afaceri. Ce familie frumoasă are Dan Șucu!

27 aprilie, 2023

Omul de afaceri a fost sărbătorit cu mare fast de soția sa și cei doi fii ai cuplului. Milionarul atât de îndrăgit în emisiunea ”Imperiul Leilor” a schimbat prefixul, a împlinit 60 de ani.

FotoJetȘucuDan jpg

Îmbrăcat în cele mai dragi culori ale sufletului său, culorile echipei Rapid, al cărei acționar a devenit, omul de afaceri a fost vizibil emoționat sărbătorind frumoasa vârstă atât în familie, cât și la firmă, alături de oamenii care-l ajută să se mențină în topul vânzătorilor de mobilă din România.

Dan și Diana Șucu (1) jpg

Frumoasa sa soție Diana Șucu îl soarbe din priviri și i-a făcut o declarație emoționantă: ”La mulți ani, Iubitule!! Bărbatul meu iubit!!!❤️🌹Te iubesc!”. Declarația este însoțită de o fotografie cu cei doi radiind de fericire.

Diana Șucu a distribuit mai multe imagini de la aniversarea omului de afaceri, supranumit „milionarul care a mobilat România”.

Angajații lui Dan Șucu s-au mobilizat exemplar și i-au făcut o surpriză milionarului, o petrecere alb-vișinie, care l-a emoționat pe antreprenorul ”nemilos” din Imperiul Leilor.

Diana și Dan Șucu au împreună doi copii, pe Dan Matei (16 ani) şi pe Petru Andrei Cristian (14 ani), care au participat la petrecerea tatălui lor și s-au fotografiat cu părinții.

Dan Șucu este la a doua căsătorie. Din primul mariaj cu Camelia Șucu are două fete, Cristina și Ioana. El avea 21 de ani când s-a căsătorit prima oară și a divorțat în 2007.

În 2011, afaceristul avea o avere estimată de revista Forbes la 150 de milioane de euro. Dan Șucu este proprietarul unui cunoscut lanț de magazine de mobilă, brand pe care l-a înființat în anul 1993.

În emisiunea ”Imperiul Leilor” este un jurat de top, pe care îl vizează cam toți cei se se prezintă în emisiune, datorită seriozității sale cu care face afaceri. Dan Șucu a ajuns în punctul în care își dorește să sprijine ideile vizionare și este foarte implicat în multe proiecte, investiții și acțiuni de caritate. A promis că se va implica în ajutarea celor care au nevoie și a persoanelor cu diferite dizabilități, el punând mare accent pe sport și pe nevoia imperioasă a copiilor de a avea un cadru organizat în care să practice sporturile.

În imaginile aniversare apare și mama omului de afaceri, căreia Diana Șucu i-a mulțumit public: „Mulțumim, Mama Mioara, pentru minunea din viețile noastre! Să ne trăiască mulți ani! Să fie toată viața iubit de Dumnezeu!”.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg